A Curve LTG-t úgy tervezték, hogy a Woodway Curve motor nélküli futópad könnyebb változata legyen. A Woodway felismerte, hogy sokunknak nincs szüksége az eredeti Curve minden performatív aspektusára, de ragaszkodna a Woodway által nyújtott minőséghe. A legújabb Woodway modell, az LTG így született meg. A Curve LTG tökéletes választás otthoni edzőtermek, kis studiók, fitnesztermek használóinak és nagy segítség a személyi edzőknek. Ennek az új LTG modellnek az anyagfelhasználása nem nagyon különbözik az egyéb Curve modellektől. A design egyértelműen továbbra is a legjobb a kategóriájában, és célja, hogy maximalizálja a minőségi gyaloglás és futás élményét. A puha TPE burkolatú léc kialakításának köszönhetően bizonyítottan csökken az ízületek, az izmok és az inak terhelése, a hagyományos futószalagokhoz képest. Egyaránt alkalmas gyalogláshoz, kocogáshoz, középtávú futáshoz és HIIT edzéshez. A futópadot teljes mértékben te irányítod. A lécsor mozgatásáról saját lépéshossz rimusod gondoskodik. A többfelhasználós LCD kijelző lehetővé teszi a csoportok közötti könnyű edzést, akár 4 futó statisztikáinak nyomon követését és összesítését. Csatlakoztassa pulzusszámát számos harmadik féltől származó alkalmazáshoz Ant+ és Bluetooth segítségével.


6200 


Tudj meg többet


LCD Kijelző

A kényelmes csoport/kör' mód a csoportok közötti könnyű edzés lehetővé teszi, akár négy futó statisztikáinak nyomon követésével, összegzésével. A kijelzőn az alábbi mérőszámok jeleníthetők meg: Sebesség (aktuális/csúcs/átlag); Idő (összesen/tempó); Kalória (Össz./Aktív/Met/Watt). Pulzusszám Bluetooth-on vagy ANT+-on keresztül párosítva okos eszközökkel tudod mérni és ellenőrizni, mely így számított értékek alapján EKG pontosságú pulzusmérést tesz lehetővé.

Ergonomikus kialakítás

Az LTG-t úgy tervezték, hogy felhasználóbarát legyen és emelett a futás és gyaloglás biomechanikáját figyelembe véve segítse a helyes futó és gyalogló technika kialakítását és fejlesztését egyaránt. Kialakításuk által kisebb terhelést kapnak az ízületek, inak és izomszövetek. Az ívelt támasztékok és a csúszásmentes oldalburkolatok csökkentik az eséseket, és stabil alapot biztosítanak a futópadon való fel- vagy leszálláshoz.

Lécsor

Az eredeti szabadalmaztatott Woodway lécsor továbbra is a legjobb a kategóriájában, melyet az LTG esetében úgynevezett TPE burkolattal () frissítettek. Bizonyítottan csökkenti az ütéseket és növeli a kényelmet a hagyományos futószalagokhoz képest. A nem motorizált futópad az egyik legideálisabb gyalogláshoz, kocogáshoz, középtávú futáshoz és HIIT edzéshez.