Most már minden adott az Illés Akadémián

A SZOMBATHELYI ILLÉS AKADÉMIA SZAKMAI FELSZERELÉSEINEK FEJLESZTÉSE

A szombathelyi Illés Akadémia felszereléseinek fejlesztése és bővítése nem ma kezdődött. 

A géppark első elemei a 2015-ös beruházás keretében érkeztek, amikor professzionális KEISER edzőgépeket telepítettünk az edzőtermekbe.

Két évvel később 2017-ben az eszközpark tovább bővült, majd egy újabb etap során 2018-ban újabb elemekkel egészült ki.

Ezúttal Keiser Half Rack és Keiser Runner és néhány Indoor Cycle kerékpár és Woodway Curve is került a termekbe.

A harmadik ütem során beszerzett eszközöket a napokban telepítettük. A beruházások eredményeként, jelen összeállításában a fitnesz terem professzionális gépparkja teljes értékűnek mondható. 

Az edzőterem eszközeinek összessége, a szakértők által nyújtott legkorszerűbb professzionális szemléletmóddal ötvözve, az Akadémia sportolói számára teremt kiváló feltételeket ahhoz, hogy erőnlétüket, kitartásukat az edzések során fejleszthessék és a tőlük telhető, lehető legjobb teljesítményeket nyújthassák a megmérettetések alkalmával.

Külön köszönet az Akadémia erőnléti edzőjének és fejlesztésekért felelős szakemberének, Orbán Attilának, hogy munkájával a PureSports munkáját támogatta a géppark összeállításában és a helyszín kialakításában. 

A sportolóknak ezúton is kívánunk elszántságot, kitartást az edzésekhez és csúcseredményeket!

Kíváncsi vagy, hogy miért választják a különböző élsport csapatok és fitnesztermek a KEISER és WOODWAY termékeket? Amennyiben többet szeretnél tudni ezekről az eszközökről és a mi munkánkról, várunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!