CSELEKEDJEN MOST

NE VÁRJON TOVÁBB

 
0
 
0+
 
0+

 Azért választottuk a Sintesit, mert nagy segítséget, innovációt ígér a sportolók rehabilitációjában. Számos különleges módszerrel a sportoló aktuális állapotának és igényeinek megfelelően teszi lehetővé a fejlődést. A gyorsabb regenerálódásnak és hatékony felépülésnek köszönhetően a játékosok hamarabb vissza tudnak kapcsolódni az edzésekbe. A Sintesi precíziós terhelés profiljával óvatos, biztonságos és kíméletes a sérült végtag, testrész rehabilitációja, mozgatása. 

Horváth Hajnalka Alba Fehérvár, Rehabilitációs tréner
         

 Új futópadok, kerékpárok és Keiser erőfejlesztő gépek kerültek behelyezésre, melyek jelenleg csúcstechnológiát jelentenek világviszonylatban is. Ezek az eszközök elsősorban azért jók, mert amellett, hogy az ízületeket kímélik, elsősorban a gyorsasági erőben és állóképeség, valamint a robbanékonyság fejlesztésben segítenek bennünket. A kézilabda játék dinamikája köztudottan folyamatosan fejlődik, ezért az utánpótlásnevelésben ehhez a felgyorsult játékhoz kell alkalmazkodnunk, és ezekkel a gépekkel elérhetjük ez irányú céljainkat. 

Holanek Zoltán Győri Audi ETO KC, erőnléti edző Teljes szöveg itt olvasható
         

 Több mint 10 éve dolgozom már a Keiser különböző gépeivel, és az egyik leghatékonyabb munkát ezekkel tudjuk elérni. Kiváló a sérülések utáni rehabilitációban és minden sportág számára rendkívül hasznos. A gyakorlatok sokszínűségének csak a képzelet szab határt. Emiatt a hétköznapi emberek is ugyanúgy tudják használni, mint az élsportolók. Mivel mérhető a gyakorlatok kivitelezése ezért mindenki saját magához tudja viszonyítani a fejlődést. 

Gál Bence Sport&Balance, rehabilitációs és erőnléti edző
         

 A kerékpár lenyűgöző teljesítményt nyújt. Rendkívül csendes működése miatt ideális otthoni használatra, nem zavarva meg a helyiségben más tevékenységet végzőket. A masszív váz és a minőségi anyagokból történő gyártása hozzájárul a stabil és tartós kialakításhoz a hosszú távú megbízhatóság szempontjából. A változatos ellenállási szintek pedig lehetővé teszik az edzéseim intenzitásának személyemre szabását, segítenek a lábaim erősítésében is anélkül, hogy túlzott terhelést jelenthetnének a protézisek számára. 

Jenei Vilmos Privát ügyfelünk Teljes szöveg itt olvasható
       

 Az M5i a lehető legjobb választás volt a Reborn Mozgásstúdióba. Nagyon szeretem, mert kis helyen elfér, 24 ellenállási szintet lehet rajta állítani és nem kell a működéséhez áram sem, mert tisztán mechanikus gép. A vendégeim is imádják, hiszen a talp felületen kis tüskék gondoskodnak a talpi receptorok ingerléséről, ezért mi mezítláb, de minimum zokniban szoktuk használni. Maximálisan elégedett vagyok, nem is tudtunk volna jobban kardiógépet választani. 

Szakasits Adél Reborn Mozgásstúdió Teljes szöveg itt olvasható
         
DÍJMENTES szakmai bemutatót és tesztelési lehetőséget nyújtunk minden érdeklődőnek akár házhoz szállítással
Élsportolók és vezető sportklubok edzésprogramját fejlesztjük
Megmutatjuk, megtanítjuk, megtervezzük és kitelepítjük bármely sportág élsportolói számára a teljesítményfejlődésüket szolgáló, prémium kategóriás edzőgépeket.

Legyen futball, kézilabda, kosárlabda, röplabda, vívás, karate, úszás, hoki, baseball, korcsolya... Megoldjuk.
Fitnesztermek edzőinek tartunk szakmai továbbképzést
Az általunk forgalmazott eszközöket egyszerű működés, sokszínű felhasználás és mérhető eredmények teszik egyedülállóvá.

Korosztályok széles spektrumának ajánlunk sportteljesítményre és egészségfejlesztésre alkalmas eszközöket a legkorszerűbb technológiával: levegó-ellenállás, digitális edzés, motor nélküli működés. Csak jelentkezzetek, és házhoz visszük hozzátok is a legújabb technológiai megoldásokat.
Rehabilitációs központoknak szervezünk bemutatókat, ahogy a Sportkórháznak
Nemzetközileg is képzett oktatócsapat biztosítja a tudományosan alátámasztott naprakész tudást. A Sportkórházzal való együttműködés hazai kutatási eredményekkel is segíti a munkánkat.

Innovatív megoldásaink valódi segítséget nyújtanak a sérülésből felépülők számára rövidebb regenerálódási időt és gyorsabb fejlődést biztosítva.

Milyen problémákra kerestek épp megoldást? 
Magánszemélyeknek is örömmel megmutatjuk, hogyan működnek az edzőgépek
A Home Gym egyre népszerűbb, hiszen a Home Gym-mel otthon korlátlanul elérhető egy olyan edzőgép, amellyel ki lehet váltani akár egy egész edzőtermet. Megmutatjuk és kipróbálhatod, hogyan lehetséges ez KEISER, SINTESI vagy WOODWAY technológiákkal - akár a mobil edzőtermünkkel az otthonod előtt megállva.

Legyen saját edzőgéped! Így nem kell edzőterembe menned, bérletet venned, mások után fertőtlenítened, idegenekkel osztozkodnod a gépeken, az öltözőkön, a zuhanyzókon. Otthon bármikor edzhetsz, nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, másokra várnod.

Te is erre a szabadságra vágysz? Akkor segítünk a választásban.
A PURE SPORTS a legkorszerűbb technológiákat hozza Magyarországra
Gyermekként atletizáltam, majd felnőtt I. osztályú hármasugró lettem. Közben a Testnevelési Egyetemen lediplomáztam és testnevelő tanárként illetve atlétikai edzőként elkezdtem a karrierem. A futballbíróként dolgozó édesapám rendkívül büszke volt rám. Ő volt az én első motiválóm és példaképem.

Később személyi edzővé és elit personal trénerré képeztem magam, és a legjobb edzőgépekkel akartam dolgozni. Így 2008-ban megalapítottam a Pure Sports márkát, és először a KEISER pneumatikus rendszerek mesteredzője, majd a SINTESI illetve az EXOS kiemelt trénere is lettem...

"hogy a TUDOMÁNY és a TECHNOLÓGIA biztonságos és hatékony megoldásaival fejlesszem a hazai fitneszkulturát és a teljesítménycélokat"

ORBÁN ZSOLT - PURE SPORTS ALAPÍTÓ
 

Hosszú élettartam és alacsony fenntartási költségek jellemzik a termékeinket

 

MDR orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkező eszközeink vannak

 

3D terv készítéssel segítünk az edzőterek kialakításában

 

Ingyenes telepítést vállalunk Magyarország területén

 

Az első 2 évben évente ingyenesen átvizsgáljuk a gépeket

 

Gyors és rugalmas szervizhátteret tudunk biztosítani

PRÓBÁLD KI TE IS
A VILÁG LEGJOBB EDZŐGÉPEIT!
Egyeztessünk időpontot! 
Várunk a budai bemutatótermünkben vagy házhoz is rendelheted a mobil edzőtermünket személyi edzővel