A 4FRONT futópad az iparág vezetője kényelem szempontjából, köszönhetően az egyedi lécszalagos technikának, sokoldalúságának, több évnyi vásárlói visszajelzésnek és tervezési együttműködésnek. A 4FRONT imitálja a szabadban való futás érzését, mivel minden alkalommal dinamikus és „low impact” edzést biztosít a használó számára. A távfutók, szabadidős/hobbi futók ill. gyaloglók egyaránt megtapasztalhatják a WOODWAY 4FRONT által nyújtott minőséget és innovációt, szemben a hagyományos futópadokkal.


13915 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0065
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


A WOODWAY AZ IDEÁLIS CARDIO MEGOLDÁS HOSSZÚ TÁVRA!

A Woodway 4Front a leggyakrabban használt kardio eszköz Amerikában fitnesz klubok tekintetében.


LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Mérésekkel igazoltan csökken az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelés, ezzel a futás sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé válik.


PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐ – Eddzen okosabban, tegye egyedivé az edzést, és érje el céljait a forradalmi ProSmart edzéskonzol segítségével.


DYNAMIC ÜZEMMÓD – Kapcsolja ki a motort, és tekerje feljebb a tempót, ha intenzívebb és erőteljesebb edzést szeretne.


ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET

Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.


CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS "SZALAG"
Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.


ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER
Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.


HOSSZÚTÁVRA
A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük.

Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket.


SEBESSÉG: 0-20 km/h

EMELKEDŐ: 15%

SZÉLESSÉG: 89 cm

HOSSZÚSÁG: 183 cm

MAGASSÁG: 163 cm


SPEC SHEET LETÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE