A 4FRONT futópad az iparág vezetője kényelem szempontjából, köszönhetően az egyedi lécszalagos technikának, sokoldalúságának, több évnyi vásárlói visszajelzésnek és tervezési együttműködésnek. A 4FRONT-ot úgy tervezték, hogy imitálja a szabadban való futás érzését, mivel minden alkalommal dinamikus és „low impact” edzést biztosít a használó számára. A távfutók, szabadidős/hobbi futók ill. gyaloglók egyaránt megtapasztalhatják a WOODWAY 4FRONT által nyújtott minőséget és innovációt, szemben a hagyományos futópadokkal.


14200 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0065-1
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


54%-KAL TÖBB HASZNÁLAT A TEREMBEN

A Woodway 4Front a leggyakrabban használt kardio eszköz Észak Amerikában fitnesz klubok tekintetében. A 4Front-ot a Woodway Curve követte.

LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Mérésekkel igazoltan csökken az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelés, ezzel a futás sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé válik.

PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐ – Eddzen okosabban, tegye egyedivé az edzést, és érje el céljait a forradalmi ProSmart edzéskonzol segítségével.

DINAMIKUS MÓD – Kapcsolja ki a motort, és tekerje feljebb a tempót, ha intenzívebb és erőteljesebb edzést szeretne.

A FUTÓK VÁLASZTÁSA – A 4FRONT megtalálható a világ számos top fitnesz létesítményében, mert a kiválóság és a megbízhatóság a legfontosabb.

A WOODWAY PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐJE FORRADALMASÍTJA A FITNESZ IPARÁGAT.

A szakértelem és a találékonyság kombinációjával a ProSmart egy forradalmi edzés konzol, amit a felhasználó élmény javítására és egy egyedi edzés megteremtésére terveztünk úgy, hogy megfeleljen az egyén fitnesz céljainak is.

Minden használó számára külön személyre szabott, célorientált edzések megtervezésével, felépítésével és feltöltésével a ProSmart az edzés egy új eszköze, köszönhetően az okos programjainak.

A távvezérlő funkció és a harmadik fél eszközkezelés segítségével még a csoportos edzések is egyszerűbbek. Az egyes létesítmények személyre is szabhatják a kijelzőt a márkájuk színeivel és logójukkal, hogy jobban illeszkedjen az adott klubba vagy csapatba.

A ProSmart szórakoztatja a használókat, ha egyedül edzenek, mert képes valósághű kültéri vagy videós játék szimulációkat futtatni, így a használó meg is feledkezhet arról, hogy egy futópadon van.

SEBESSÉG: 12.5 mph

LEJTÉS: 15%

MÉRETEK:

SZÉLESSÉG: 89 cm

HOSSZÚSÁG: 183 cm

MAGASSÁG: 163 cm

ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET

Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.

CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG
Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.

ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER
Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.

HOSSZÚTÁVRA
A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük.

Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket.

A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.