A 4FRONT futópad az iparág vezetője kényelem szempontjából, köszönhetően az egyedi lécszalagos technikának, sokoldalúságának, több évnyi vásárlói visszajelzésnek és tervezési együttműködésnek. A 4FRONT-ot úgy tervezték, hogy imitálja a szabadban való futás érzését, mivel minden alkalommal dinamikus és „low impact” edzést biztosít a használó számára. A távfutók, szabadidős/hobbi futók ill. gyaloglók egyaránt megtapasztalhatják a WOODWAY 4FRONT által nyújtott minőséget és innovációt, szemben a hagyományos futópadokkal.


14200 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0065-1
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra!

A Woodway 4Front a leggyakrabban használt kardio eszköz Amerikában fitnesz klubok tekintetében.


LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Mérésekkel igazoltan csökken az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelés, ezzel a futás sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé válik.


PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐ – Eddzen okosabban, tegye egyedivé az edzést, és érje el céljait a forradalmi ProSmart edzéskonzol segítségével.


DYNAMIC ÜZEMMÓD – Kapcsolja ki a motort, és tekerje feljebb a tempót, ha intenzívebb és erőteljesebb edzést szeretne.


A FUTÓK VÁLASZTÁSA – A 4FRONT megtalálható a világ számos top fitnesz létesítményében, mert a kiválóság és a megbízhatóság a legfontosabb.


A WOODWAY PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐJE FORRADALMASÍTJA A FITNESZ IPARÁGAT.

A szakértelem és a találékonyság kombinációjával a ProSmart egy forradalmi edzés konzol, amit a felhasználó élmény javítására és egy egyedi edzés megteremtésére terveztünk úgy, hogy megfeleljen az egyén fitnesz céljainak is.

Minden használó számára külön személyre szabott, célorientált edzések megtervezésével, felépítésével és feltöltésével a ProSmart az edzés egy új eszköze, köszönhetően az okos programjainak.

A távvezérlő funkció és a harmadik fél eszközkezelés segítségével még a csoportos edzések is egyszerűbbek. Az egyes létesítmények személyre is szabhatják a kijelzőt a márkájuk színeivel és logójukkal, hogy jobban illeszkedjen az adott klubba vagy csapatba.

A ProSmart szórakoztatja a használókat, ha egyedül edzenek, mert képes valósághű kültéri vagy videós játék szimulációkat futtatni, így a használó meg is feledkezhet arról, hogy egy futópadon van.


ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET

Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.

CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS "SZALAG"
Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.


ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER
Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.


HOSSZÚTÁVRA
A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük.

Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket.


SEBESSÉG: 0-20-km/h

EMELKEDŐ: 15%

SZÉLESSÉG: 89 cm

HOSSZÚSÁG: 183 cm

MAGASSÁG: 163 cm


SPEC SHEET LETÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE