+ ÁFA
+ ÁFA
 
+ ÁFA
 
+ ÁFA

PERSONAL TRAINER DISPLAY A 4FRONT futópad az iparág vezetője kényelem szempontjából, köszönhetően az egyedi lécszalagos technikának, sokoldalúságának, több évnyi vásárlói visszajelzésnek és tervezési együttműködésnek. A 4FRONT a természetben való futás érzését adja, minden alkalommal dinamikus és „low impact” edzést biztosít a használó számára. A távfutók, szabadidős/hobbi futók ill. gyaloglók egyaránt megtapasztalhatják a WOODWAY 4FRONT által nyújtott minőséget és innovációt, szemben a hagyományos futópadokkal.


14615 
 • Márka: WOODWAY
 • Cikkszám (SKU): 0065-2
 • Szállítás:  


Tudj meg többet


54%-KAL TÖBB HASZNÁLAT A TEREMBEN

A Woodway 4Front a leggyakrabban használt kardio eszköz Észak Amerikában fitnesz klubok tekintetében. A 4Front-ot a Woodway Curve követte.

LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Mérésekkel igazoltan csökken az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelés, ezzel a futás sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé válik.

PROSMART ÉRINTŐKIJELZŐ – Eddzen okosabban, tegye egyedivé az edzést, és érje el céljait a forradalmi ProSmart edzéskonzol segítségével.

DINAMIKUS MÓD – Kapcsolja ki a motort, és tekerje feljebb a tempót, ha intenzívebb és erőteljesebb edzést szeretne.

A FUTÓK VÁLASZTÁSA – A 4FRONT megtalálható a világ számos top fitnesz létesítményében, mert a kiválóság és a megbízhatóság a legfontosabb.

PERSONAL TRAINER DISPLAY – SZEMÉLYI EDZŐ KIJELZŐ

VEDD ÚGY, HOGY EZ A KONZOL A TE SAJÁT SZEMÉLYI EDZŐD

 • Menüből vezérelt színes LCD képernyő;
 • 10 előre programozott edzésterv;
 • Lehetőség – akár 99 – egyéni igény szerinti edzésterv összeállítására;
 • Fitnesz tesztelés (rendvédelmi, egészségügyi, tűzoltósági protokollokkal;
 • Hálózatképes használat monitorozással;
 • Többféle LED kijelzés (sebesség, dőlésszög, távolság, kalória, idő, út, pulzus, és METs);
 • USB port az edzésadatok letöltésére és mobil eszközök töltésére;
 • Bluetooth adatátviteli lehetőség az adatok mobil applikációkba töltéséhez, pl. RunSocial. (minden 4Front kijelzőnél);
 • Apple Tap to Pair és Gymkit funkciók.

SEBESSÉG: 12.5 mph

LEJTÉS: 15%

MÉRETEK:

SZÉLESSÉG: 89 cm

HOSSZÚSÁG: 183 cm

MAGASSÁG: 163 cm

WOODWAY ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET

Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.

CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG
Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.

ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER
Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.

HOSSZÚTÁVRA
A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük.

Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket.

A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.