KEISER 

Mert olyan nincs, hogy elég jó

Promó
Mert olyan nincs, hogy elég jó
A KEISER mágnesfékes teremkerékpárok és nagy teherbírású kardiógépek, a funkcionális edzőgépek és a teljesítményfejlesztő edzőgépek a levegő-ellenállás alkalmazásával csúcskategóriát képviselnek a fitness világában, a profi sportéletben és a rehabilitáció területén egyaránt.

5 edzéstípust végezhetsz egy gépen

Akár 5 edzéstípust is tudsz végezni egyetlen Keiser eszközön: 1. hagyományos edzés 2. gyorsaság edzése 3. erő edzés 4. magas intenzitású edzés 5. túlterheléses edzés

Kezdőktől a haladókig mindenki használhatja

Változatos online edzésprogramokat nyújtanak kezdőktől a haladókig: a 12 hetes edzésprogramtól a teljes 52 hetes edzésprogramig.

Megvéd a sérülések ellen

A vassúlyok mozgatásával ellentétben a Keiser technológiával az ízületi és kötőszöveti sokkhatás nulla, így a Keiser eszközök használói védettek a sérülésekkel szemben.

E-chip rendszerrel követheted a teljesítményed

A Keiser monitor minden adatot rögzít: szettet, ismétlésszámot, csúcsteljesítményt, amelyeket összehasonlíthatsz a későbbi teljesítményeddel.

Fejleszti a gyorsaságot és a gyorsulási erőkifejtést

A Keiser neuromuszkuláris edzés fejleszti a gyorsaságot és a gyorsulási erőkifejtést, ami más, súllyal végzett gyakorlat során nem oldható meg.

Lehetőséget ad az ellenállás módosítására

Lehetőség van az ellenállás módosítására akár 10 dekagrammonként, és akár a gyakorlat végzése közben is,

KEISER-rel már az erőt és a sebességet is tudod mérni, így Te is kiértékelheted a teljesítményedet
A KEISER biztonságosabb és hatékonyabb módon maximalizálja a teljesítményt
A történet 1975-ben kezdődött, mikor Dennis Keisert egy vezető gyártócég felkérte, hogy tervezze meg az első változtatható ellenállásos edzőgépet. Majd egy évvel később megalapította a Commercial Design-t, egy szaktanácsadó mérnöki céget edzéseszközök tervezésére, később pedig testvérével, Randyvel a Keiser Corporation-t.

A Keiser fivérek több szabadalmat is jegyeztek, és a világon elsőként a változtatható ellenállásra sűrített levegőt alkalmaztak.

A sűrített levegős technika alkalmazásával a terhelés könnyedén változtatható edzés közben a markolatok végén található gombokkal.
A gyakorlatok sokféleségének csak a fantáziád szabhat határt 
A Keiser közel fél évszázada formálja a különböző korú és képességű emberek edzésmódszereit, ezáltal segítve a teljesítményük és az életminőségük fejlesztését.

Mind élsportolók, mind idősek könnyedén használhatják, ahogy a rehabilitációs programokban is sikerrel alkalmazzák.

Bármilyen mozdulatot is szeretnél erősíteni – baseball dobás, kapura rúgás, kardvívás vagy csak egyszerűen a mindennapi tevékenységek végzésére gondolsz - a Keiser Infinity edzi a neuromuszkuláris rendszert minimalizálva az ízületi sokkot és a sérülésveszélyt.

A TESTET TARTJA SZEM ELŐTT

A súlyzókkal és súlykészletekkel is lehetett eredményt elérni, azonban elérték a határaikat. A Keiser alapjaiban új megközelítése kihívás elé állította, majd forradalmasította a fitnesz iparágat.

TELJESÍTMÉNYKÖZPONTÚ

Az edzés csak akkor tekinthető funkcionálisnak, ha azt sebességgel végezzük. A Keiser megteremtett egy olyan technológiát, melynek segítségével minden gépen, minden mozdulat során sebességgel lehet edzeni.

AZ AGYAT IS FEJLESZTI

Tudományosan bizonyított, hogy az agy „rögzíti” azokat a mozdulatokat, amelyeket teszünk, és azokat a sebességeket is, amelyekkel végezzük. Ezt nevezzük izommemóriának. A Keiser újraedzi a központi idegrendszert, illetve az ideg- és izomrendszert, így lehetővé válik a lassú edzés/lassú teljesítmény vagy a gyors edzés/gyors teljesítmény.

KÍMÉLI ÉS VÉDI AZ ÍZÜLETEKET

A Keiser maximalizálja az izom és idegrendszer teljesítményét, miközben minimalizálja az ízületeket és a kötőszöveteket érő káros hatásokat. Ezáltal csökken a sérülés veszélye. Elhanyagolható káros terhelés jut a kötőszövetekre és az ízületekre.

SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ

A Keiser eszközeit és programjait úgy tervezték, hogy a profi sportolóktól kezdve az idősebbekig bárki tudjon velük edzeni. A Keiser Infinity-vel bármelyik sportág mozdulatait erősítheted.

7 ÉV GARANCIA JÁR HOZZÁ

A Keiser rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Pure Sports kiemelkedő, 7 év garanciát biztosít számodra - a kardió gépek esetében kilométer korlátozás nélkül. Kivétel a kopó alkatrészek, melyekre 2 év garancia jár.

1

HAGYOMÁNYOS EDZÉS

Erő - Izomépítés - Testépítés. Az edzés ugyanúgy történik, mint a hagyományos vassúlyokat használó gépeken: viszonylag gyors koncentrált (feszítő) szakaszt lassú, kontrollált negatív szakasz követ.

2

GYORSASÁG EDZÉSE

Azzal, hogy gyorsan végzed mind a koncentrált, mind a negatív szakaszt, a neuromuszkuláris rendszeredet és az izmaidat is maximális gyorsaságúra fejleszted.

3

DINAMIKUS ERŐ

Erőedzésnél a dinamikus, gyors, koncentrált szakasz párosul egy kontrollált negatív szakasszal. Ez a kulcsa az atléták teljesítőképességének.

4

MAGAS INTENZITÁSÚ EDZÉS

A negatív szakaszon nagy ellenállás használata kellőképpen terheli az izomzatot ahhoz, hogy rövid idő alatt jelentős fejlődést és teljesítményleadást érhessen el. A KEISER gépek biztosítják, hogy mindezt sérülésmentesen megtehesd.

5

TÚLTERHELÉSES EDZÉS

HIIT edzés esetén a KEISER dinamikus változó ellenállásával biztonságosan fejlesztheted az izomerőt és az erő állóképességedet is.

"Végre a sebesség is az edzések része lett"
ÚJDONSÁG
GYORSABB EDZÉS,
GYORSABB EREDMÉNY
A Sportkórház tesztelésével
30 perc edzés heti 3 alkalommal
kardió - erőfejlesztés - nyújtás
PRÓBÁLD KI
A KEISER EDZÉST

SZAKSZERŰEN! 
Egyeztessünk időpontot! 
Várunk a budai bemutatótermünkben vagy házhoz is rendelheted a mobil edzőtermünket személyi edzővel
PURE SPORTS bemutatóterem: 1036 Budapest, Lajos utca 93-99. F. B. épület (bejárat a Nagyszombat utca felől)
HÍVJ! +36 70 760 7679 - ÍRJ! info@puresports.hu
MAGYARORSZÁGON
CSAK A PURE SPORTS WEBSHOPBAN
A világ élsportolóinak
KEISER rendszere