Teljesítménygondozás - EXOS

Az EXOS teljesítményfeljesztés egységes rendszerbe integrált tudásanyaga a világ top ligáinak erőnléti felkészítését biztosítja. Négy pillérre épül: mozgás, gondolkodásmód, táplálkozás, regenerálódás. Az elméleti és gyakorlati tudást személyesen a rendszer kidolgozói oktatják Magyarországon a PURE SPORTS szervezésében.

Promó
Teljesítménygondozás
Az EXOS teljesítményfeljesztés a világ top ligáinak erőnléti felkészítését biztosítja. Négy pillérre épül ez az adatvezérelt sporttudomány: mozgás, gondolkodásmód, táplálkozás, regenerálódás. Magyarországon a szakmai tudást személyesen a rendszer kidolgozói oktatják a PURE SPORTS szervezésében.
TELJESÍTMÉNY = ERŐ x SEBESSÉG
Az EXOS világvezető edzésprogramja a csúcsteljesítmény elérésében segít
Az a cél, hogy az emberek képesek legyenek új magasságokba emelkedni, és a teljesítményük legfelső határát elérni.

Ezért ez az amerikai cég az „exoszférából” származó EXOS-ról, a földi légkör legmagasabb szintjéről lett elnevezve. Az EXOS tehát a magasabb szintű teljesítményt testesíti meg világszerte.

Érd el a legfelső határaidat!
EXOS módszert alkalmaz az amerikai hadsereg, a tűzoltóság, élsportolók, olimpikonok, világbajnokok
Mark Verstegen teljesítményszakértő, az EXOS alapítója az elsők között kezdett el az integrált teljesítményfokozás elvével és gyakorlatával foglalkozni.

Az általa kidolgozott átfogó rendszer a világ legkiválóbb sportolóinál, csapatainál, vezető sportszervezeteinél és különleges egységeinél is bevált. Ezt az elmúlt évtizedek eredményei bizonyítják.
Az EXOS kiemelt partnere az Adidas, a Keiser, a SKLZ, a Mayo Klinika
Az EXOS olyan emberekkel és olyan emberekért dolgozik, akiket a fejlődés vezérel, úttörők az emberi teljesítményfejlesztés területén.

Mostanra emberek százezreinek edzésében vesznek részt, köztük élsportolók és irodai dolgozók is szerepelnek. EXOS módszert használ a Fortune 100 vállalatainak negyede.
 
0+
 
0+
 
0+
Értesítsetek az EXOS képzésekről és a legújabb eredményeikről​​​​
✔ Az alábbi űrlap kitöltésével elfogadom a láblécben linkelt Adatvédelmi szabályzatot
*
*
*
GYERE EXOS KÉPZÉSRE! 2024. április 27-30.
ILLÉS AKADÉMIA - SZOMBATHELY
A Pure Sports a képzésen díjmentesen magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosít és a vizsga is letehető magyar nyelven.
EXOS teljesítménygondozás 1. rész: 2024. április 27-30.
Az EXOS teljesítménymentorálás során megismerheted azt az edzési rendszert, amelyet az EXOS szakértői alkalmaznak ügyfeleik teljesítményének optimalizálására.

Megismerheted a teljesítmény négy alappillérét: szemléletmód (mindset), táplálkozás (nutrition), mozgás (movement), és pihenés (recovery).

Ebben a 4 napos mentorprogramban először megismerheted az egyedülálló módszertant és annak tudományos hátterét, amely számos élvonalbeli atléta világraszóló sikere mögött áll.
Az 1. rész programja
TÉMAKÖRÖK
✔ Exos módszertan
✔ Prehabilitáció, tartóerő és mozgás előkészítés
✔ Plyometria és gyorsulás
✔ Abszolút és többirányú gyorsaság
✔ Erő és forgatóerő
✔ Intelligens energiarendszer profilozás
✔ Regeneráció
✔ Funkcionális mozgásminta szűrés

AMIT MAGADDAL VISZEL
✔ Exos kellékek
✔ Exos partnerkedvezmények
✔ Exos Performance Specialist hozzáférés
✔ CEU kredit: AXDM 30
EXOS teljesítménygondozás 2. rész: 2024. tavasz
Az EXOS edzési módszer részletekbe menő elméleti ismereteit és gyakorlati alkalmazását fedi le. Ezenkívül elemzi az edzés művészetét és tudományát. Ezzel a tudással már edzési stratégiákat optimalizálhatsz.

A Phase 2. a korábban tanultakra építve tárja fel a coaching tudomány elméletét és alkalmazását a gyakorlatban, szabad térben és edzőteremben.

Négy nap fejlett mozgástechnika-, erő- és energiarendszer fejlesztési elméletet és módszereket ismertet. A coaching művészetére is kitér. Kiemelten foglalkozik a funkcionális mozgásminta szűréssel, a korrekciós gyakorlatokkal. Módszereket ad az edzési és kommunikációs stratégiák optimalizálására.
A 2. rész programja
TÉMAKÖRÖK
✔ Együttműködés az edzővel
✔ Általános mozgás diszfunkciók
✔ Fejlett lineáris és többirányú sebesség módszerek
✔ Intenzív és extenzív erő- és energiafejlesztés
✔ Energiarendszer fejlesztésének programozása
✔ Komplett funkcionális mozgásminta-szűrés megoldások

AMIT MAGADDAL VISZEL
✔ Exos kellékek
✔ Exos partnerkedvezmények
✔ Exos Performance Specialist hozzáférés
✔ CEU kredit: AXDM 30, ACSM 30

"A legjobb teljesítményfejlesztő rendszereket és szakembereket tökéletesen összeillesztettük." - Mark Verstegen teljesítményszakértő

TANULJ A TOP LIGÁK
PROFI EDZŐITŐL! 
JELENTKEZZ MOST
EXOS EDZŐKÉPZÉSRE!
2024. április 27-30.
Illés Akadémia - Szombathely
Kedvezményes jegyvásárláshoz használd a PURESPORTS360 kódot!