EDZŐTERMEKNEK

A legkorszerűbb KEISER, WOODWAY és SINTESI technológiai megoldásokkal, a KRUSH30 köredzéssel valamint az EXOS teljesítményfejlesztéssel az edzők biztonságosabb és hatékonyabb edzésterveket állíthatnak össze, hogy az ügyfelek még hatékonyabban érhessék el az edzéscéljaikat.

Ezek után Te milyen eszközökkel rendeznéd be az edzőtermed?

Európában egyedülálló koncepció a gyorsabb edzésért és gyorsabb eredményért

Úgy tudsz tekerni rajta, mintha országúton tekernél. Az edzés minősége, eredménye számokkal bizonyítható, az edzésélmény pedig egyedülálló. Kis helyigényű, könnyen mozgatható, bármilyen testalkatra gyorsan átállítható, páratlanul halk, népszerű fenevad.

30%-kal több kalóriát égethetnek el az ügyfelek a WOODWAY futópadját használva.

Egy virtuális személyi tréner, multifunkcionális állomás, amely garantálja a teljes testedzést mindössze két négyzetméteren.

Fordulj bizalommal a teljesítményfejlesztés szakértőihez, az élsportolók edzőihez! “Az EXOS az, ami által az edzők már meglévő ismeretei új értelmet nyernek, egy vadonatúj rendszerbe rendeződnek és új megvilágításba kerülnek. Ezek teszik lehetővé a szemléletmód váltást, ami alapján az edzők irányításával mind a versenysportolók, mind a szabadidő sportolók új módon hozhatják ki a bennük rejlő lehetőségeket.” - Orbán Zsolt, a Pure Sports alapítója

EDZŐTERMEKNEK
KEISER, KRUSH30, WOODWAY, SINTESI, EXOS
Kattins a MÁRKÁINK menüpontra
és tudj meg többet!
PURE SPORTS bemutatóterem: 1036 Budapest, Lajos utca 93-99. F. B. épület (bejárat a Nagyszombat utca felől)
HÍVJ! +36 70 760 7679 - ÍRJ! info@puresports.hu
PRÓBÁLD KI 
A LEGKORSZERŰBB
EDZŐGÉPEKET!
Egyeztessünk időpontot! 
Várunk a budai bemutatótermünkben vagy házhoz is rendelheted a mobil edzőtermünket személyi edzővel