A WOODWAY PRO XL futópad abszolút kötelező bármely emberi teljesítményt fejlesztő létesítmény számára. A legerősebb és legelitebb sportolók profitálhatnak a futópad hatalmas futófelületének kényelméből és tartósságából. Nagy sebességek, csúcslejtések, és megbízhatóság – ezek segítségével a PRO XL futópad bármilyen kihívással megbirkózik. SZÉLESEBB ÉS HOSSZABB FUTÓFELÜLET – Mérd a teljesítményt és adj róla visszajelzést egy extra nagy futófelületen való edzés során, mely jobb edzést és mobilitást tesz lehetővé.


21655 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0072-1
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


WOODWAY PRO XL FUTÓPAD PERSONAL TRAINER DISPLAY

SZEMÉLYI EDZŐ KIJELZŐ :VEDD ÚGY, HOGY EZ A KONZOL A TE SAJÁT SZEMÉLYI EDZŐD

Menüből vezérelt színes LCD képernyő
10 előre programozott edzésterv
Lehetőség – akár 99 – egyéni igény szerinti edzésterv összeállítására
Fitnesz tesztelés (rendvédelmi, egészségügyi, tűzoltósági protokollokkal
Hálózatképes használat monitorozással
Többféle LED kijelzés (sebesség, dőlésszög, távolság, kalória, idő, út, pulzus, és METs)
USB port az edzésadatok letöltésére és mobil eszközök töltésére.
Bluetooth adatátviteli lehetőség az adatok mobil applikációkba töltéséhez, pl. RunSocial. (minden 4Front kijelzőnél)
Apple Tap to Pair és Gymkit funkciók.


ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET

Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül. A PRO XL futópad szabványos emelkedő szintje 25% és maximális sebessége 24 km/h, de szükség esetén nagyobb sebességgel is kérhető. 


CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG

Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.


ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER

Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.


HOSSZÚTÁVRA

A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük. Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta. Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket. A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.


SEBESSÉG: 15 mph

EMELKEDŐ: 25%

SZÉLESSÉG: 122 cm

HOSSZÚSÁG: 239 cm

MAGASSÁG: 178 cm


SPEC SHEET LETÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE