WOODWAY PRO – 'PERSONAL TRAINER DISPLAY' KIJELZŐVEL A PRO futópad bőséges helyet biztosít bármekkora méretű sportoló számára. Az egyedi korlát megkönnyíti a gyors forgást és az egyszerű kezelhetőséget intervallumedzés során. Edzd tested állóképességét és mozgékonyságát a PRO kiváló sebességeivel és emlelkedő szintjeivel. SZÉLESEBB FUTÓFELÜLET – Mérd a teljesítményt és adj róla visszajelzést egy extra széles futófelületen való edzés során, mely jobb edzést és mobilitást tesz lehetővé.


19400 


Tudj meg többet


PERSONAL TRAINER DISPLAY – SZEMÉLYI EDZŐ KIJELZŐ

VEDD ÚGY, HOGY EZ A KONZOL A TE SAJÁT SZEMÉLYI EDZŐD

  • Menüből vezérelt színes LCD képernyő
  • 10 előre programozott edzésterv
  • Lehetőség – akár 99 – egyéni igény szerinti edzésterv összeállítására
  • Fitnesz tesztelés (rendvédelmi, egészségügyi, tűzoltósági protokollokkal
  • Hálózatképes használat monitorozással
  • Többféle LED kijelzés (sebesség, dőlésszög, távolság, kalória, idő, út, pulzus, és METs)
  • USB port az edzésadatok letöltésére és mobil eszközök töltésére.
  • Bluetooth adatátviteli lehetőség az adatok mobil applikációkba töltéséhez, pl. RunSocial. (minden 4Front kijelzőnél)
  • Apple Tap to Pair és Gymkit funkciók.


TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK, ELŐNYÖK:

ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET Számos egyedi ütődés elnyelő lemezből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül. A Pro futópad szabványos magasságszintje 25% és 15 mph, de szükség esetén nagyobb sebességgel is kérhető. 


CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.


ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.


HOSSZÚTÁVRA A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük. Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket. A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.


SEBESSÉG: 15 mph

LEJTÉS: 25%

SZÉLESSÉG: 122 cm

HOSSZÚSÁG: 193 cm

MAGASSÁG: 173 cm


SPEC SHEET LTÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE