Motor nélküli futópad: Nincs maximális sebesség Népszerű a profi sportcsapatok és a katonai kiképző létesítmények körében, mert a Curve XL rendelkezik a standard Curve innovációival és előnyeivel, plusz a nagyobb és magasabb sportolók számára készült extra nagy platformmal is. A CURVE XL ugyanolyan felépítésű, mint a CURVE, de a profi sport edzőtermek jobban kedvelik a hosszabb és szélesebb futófelület miatt, mely kényelmesebb a nagyobb és magasabb sportolók számára. Sose hagyd, hogy egy futópad mérete korlátozza az edzésedet vagy a járásod mechanikáját.


15700 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0158-1
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


LÉCSZSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Tudományosan bizonyított, hogy csökkenti az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelést, így a futást sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé teszi.

NINCS MÉRETKORLÁT – Extra nagy futófelület a hagyományos CURVE futópad minden kiváló funkcionalitásával és előnyeivel.

KÖRNYEZETBARÁT – A CURVE XL egy teljesen „zöld” futópad, melyhez nem kell áram.

JAVÍTJA A FORMÁT – Az ívelt felület természetes módon javítja a testtartást, a szalag hajtása pedig megerősíti a megfelelő futási és járási mechanizmust

Sebesség: korlátlan

Lejtő: természetes íves kialakítás

MÉRETEK:

TÖMEG: 249 KG

SZÉLESSÉG 97 CM

HOSSZÚSÁG: 221 CM

MAGASSÁG: 193 CM

WOODWAY FUTÓPADOK

ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET Számos egyedi, ütődést elnyelő lécből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.

CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.

ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.

HOSSZÚTÁVRA A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük. Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket. A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.