Kitartás és állóképesség fejlesztésére Akár a CURVE, a CURVE TRAINER is egy motor nélküli futópad. A CURVE TRAINER az alacsonyabb lejtőalappal azoknak az egészségklub tagoknak kedvez, akik a kitartásukat és állóképességüket szeretnék ellenőrzött környezetben fejleszteni. A CURVE TRAINER lehetőséget kínál a felhasználónak, hogy egy hatékony tempót hosszabban tartson, azt ismételhesse és hosszabb idejű edzéseket végezzen.


8750 
 • Márka: WOODWAY
 • Cikkszám (SKU): 0158
 • Szállítás: 


Tudj meg többet


AZ IPARÁG 40 ÉVNYI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ SZAKÉRTŐI ÁLTAL 2009-BEN BEMUTATOTT WOODWAY CURVE FUTÓPAD VOLT AZ ELSŐ, A MAGA NEMÉBEN EGYSZERŰ ESZKÖZ, AMELY ENNYIRE HATÁSOS ÉS ÖSSZETETT EREDMÉNYEKET BIZTOSÍT A FELHASZNÁLÓNAK.

A CURVE az eredeti, motor nélküli futópad egyedi edzést biztosít bárkinek, méghozzá áramigény vagy motor nélkül.
A WOODWAY az a különbség, ami miatt az ügyfelek visszatérnek a terembe. Megtapasztalják a valódi szabadságot, jobb lesz a futásformájuk az egyedileg ívelt futófelületen, sokkal fittebbek és hatékonyabbak lehetnek.


LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Tudományosan bizonyított, hogy csökkenti az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelést, így a futást sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé teszi.


HIIT – Nem kell megvárni, hogy a szalag lelassuljon, mivel a CURVE lehetővé teszi a gyors és egyszerű on–off interváledzést.


JAVÍTJA A FORMÁT – Az ívelt felület természetes módon javítja a testtartást, a szalag hajtása pedig megerősíti a megfelelő futási és járási mechanizmust.


TÖBB KALÓRIÁT ÉGET – A CURVE futópad kihívás elé állítja az egész testedet, miközben 30%-kal több kalóriát égetsz el, mint bármely hagyományos futópadon.


MAXIMÁLIS SEBESSÉG – Maximális sebességedet kevesebb, mint 5 másodperc alatt elérheted.


LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Mérésekkel igazoltan csökken az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelés, ezzel a futás sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé válik.


KISCSOPORTOS EDZÉSEK – A CURVE TRAINER könnyen megemelhető és elmozdítható bárhová egy kiscsoportos, gyors „stop and go” edzéshez.


KÖRNYEZETBARÁT – A CURVE TRAINER egy teljesen „zöld” futópad, melyhez nem kell áram.


TÖKÉLETES TEMPÓ – Kiváló gyaloglók és kocogók számára, mert a CURVE TRAINER segítségével a tempó beállítható és fenn is tartható.


Az állóképesség fejlesztésére

A CURVE TRAINER futópad gumírozott lécszalagos futófelülete szintén ívelt, de valamivel enyhébb mértékben, mint amit a Curve esetében láthatunk. A Curve Trainer formatervezése a rövid és közptávú futás esetében rendkívüli sokoldalúságot biztosít, és egy sokkal hatékonyabb és fenttarthatóbb edzést a felhasználó számára. Így építi az állóképességet és hozzájárul a kitartás fejlesztéséhez.


A kocogás és gyaloglás kedvelői számára is kitűnő választás.

Alapfunkció: 10” érintő kijelző

Opcionális funkciók

 • Kódolt/Nem kódolt
 • Polar pulzusmérő
 • USB Digitális sebesség kimenet
 • USB Digitális sebesség kimenet a Curve Pro Szoftverrel (Curve 1.5)
 • RFID rendszer
 • LED kijelző
 • Önjáró
 • Hátramenet NINCS
 • Energiaellátás – Nem szükséges a Standard kijelzős Curve esetében


SPECIFIKÁCIÓ

Futófelület méretei: 43 x 142 cm

Felhasználói súlykapacitás futásnál: 180 kg / séta esetén: 360 kg (max. 4mph)

Szalag típusa: 60 különálló lemez

Futófelület 9,5 mm vastag ütéselnyelő párna

Hajtásrendszer: 112 precíziós golyóscsapágy 12 görgős vezetővel (4 mm oldalirányú játék)

Súly: 159 kg (szállítási súlya: 200 kg)

Szélesség: 84 cm

Hosszúság: 170 cm

Magasság: 170 cm


SPEC SHEET LETÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE