AZ EREDETI MOTOR NÉLKÜLI FUTÓPAD HATÁRTALAN TELJESÍTMÉNY – NULLA ÁRAMIGÉNY A felhasználó edzettség- és készség szintjétől független, ideális kis csoportos edzésekhez, gyorsaság fejlesztéshez és HIIT edzéshez egyaránt. A CURVE egy motor nélküli futópad, amelyen nincs határa gyorsulásnak vagy lassításnak, eddzen bármilyen sebességgel, bármennyi ideje vagy bármilyen keményen. Az egyedi, ívelt forma lehetőséget ad a megfelelő járás és futásmechanika alkalmazására, miközben a hátsó láncizmok aktiválásával jobb testtartásra ösztönöz. A világszerte profi sportcsapatok és sportolók által keresett CURVE futópad páratlan edzést nyújt, olyan csúcstechnológiákkal, mint a RESZPONZÍV PROGRAMOZÁS, amely a használó készségére és teljesítményére alapozza az edzéseket, vagy a korszerű felhasználói kezelőfelület, a STRIDE LAB.


9250 
  • Márka: WOODWAY
  • Cikkszám (SKU): 0078
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


WOODWAY CURVE MOTOR NÉLKÜLI FUTÓPAD: SEBESSÉGKORLÁT NÉLKÜL

AZ IPARÁG 40 ÉVNYI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ SZAKÉRTŐI ÁLTAL 2009-BEN BEMUTATOTT WOODWAY CURVE FUTÓPAD VOLT AZ ELSŐ, A MAGA NEMÉBEN EGYSZERŰ ESZKÖZ, AMELY ENNYIRE HATÁSOS ÉS ÖSSZETETT EREDMÉNYEKET BIZTOSÍT A FELHASZNÁLÓNAK.

A CURVE az eredeti, motor nélküli futópad egyedi edzést biztosít bárkinek, méghozzá áramigény vagy motor nélkül.
A WOODWAY az a különbség, ami miatt az ügyfelek visszatérnek a terembe. Megtapasztalják a valódi szabadságot, jobb lesz a futásformájuk az egyedileg ívelt futófelületen, sokkal fittebbek és hatékonyabbak lehetnek.


LÉCSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Tudományosan bizonyított, hogy csökkenti az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelést, így a futást sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé teszi.


HIIT – Nem kell megvárni, hogy a szalag lelassuljon, mivel a CURVE lehetővé teszi a gyors és egyszerű on–off interváledzést.


JAVÍTJA A FORMÁT – Az ívelt felület természetes módon javítja a testtartást, a szalag hajtása pedig megerősíti a megfelelő futási és járási mechanizmust.


TÖBB KALÓRIÁT ÉGET – A CURVE futópad kihívás elé állítja az egész testedet, miközben 30%-kal több kalóriát égetsz el, mint bármely hagyományos futópadon.


MAXIMÁLIS SEBESSÉG – Maximális sebességedet kevesebb, mint 5 másodperc alatt elérheted.


CURVE ALAPFUNKCIÓK:

10” érintő kijelző

Önjáró

Hátramenet NINCS

Energiaellátás – Nem szükséges a Standard kijelzős Curve esetében


OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK:

Kódolt/Nem kódolt

Polar pulzusmérő

USB Digitális sebesség kimenet

USB Digitális sebesség kimenet a Curve Pro Szoftverrel (Curve 1.5)

RFID rendszer

LED kijelző


SPECIFIKÁCIÓ

Futófelület méretei: 43 x 142 cm

Felhasználói súlykapacitás futásnál: 180 kg / séta esetén: 360 kg (max. 4mph)

Szalag típusa: 60 különálló léc

Futófelület 9,5 mm vastag ütéselnyelő párna

Hajtásrendszer: 112 precíziós golyóscsapágy 12 görgős vezetővel (4 mm oldalirányú játék)

Súly: 161 kg (szállítási súlya: 200 kg)

Szélesség: 84 cm

Hosszúság: 170 cm

Magasság: 169 cm


SPEC SHEET LETÖLTÉSE

USER MANUAL LETÖLTÉSE