Azért választottuk a Sintesit, mert nagy segítséget, innovációt ígér a sportolók rehabilitációjában. Számos különleges módszerrel a sportoló aktuális állapotának és igényeinek megfelelően teszi lehetővé a fejlődést. A gyorsabb regenerálódásnak és hatékony felépülésnek köszönhetően a játékosok hamarabb vissza tudnak kapcsolódni az edzésekbe. A Sintesi precíziós terhelés profiljával óvatos, biztonságos és kíméletes a sérült végtag, testrész rehabilitációja, mozgatása. 

Horváth Hajnalka Alba Fehérvár, Rehabilitációs tréner
         

 Új futópadok, kerékpárok és Keiser erőfejlesztő gépek kerültek behelyezésre, melyek jelenleg csúcstechnológiát jelentenek világviszonylatban is. Ezek az eszközök elsősorban azért jók, mert amellett, hogy az ízületeket kímélik, elsősorban a gyorsasági erőben és állóképeség, valamint a robbanékonyság fejlesztésben segítenek bennünket. A kézilabda játék dinamikája köztudottan folyamatosan fejlődik, ezért az utánpótlásnevelésben ehhez a felgyorsult játékhoz kell alkalmazkodnunk, és ezekkel a gépekkel elérhetjük ez irányú céljainkat. 

Holanek Zoltán Győri Audi ETO KC, erőnléti edző Teljes szöveg itt olvasható
         

 Több mint 10 éve dolgozom már a Keiser különböző gépeivel, és az egyik leghatékonyabb munkát ezekkel tudjuk elérni. Kiváló a sérülések utáni rehabilitációban és minden sportág számára rendkívül hasznos. A gyakorlatok sokszínűségének csak a képzelet szab határt. Emiatt a hétköznapi emberek is ugyanúgy tudják használni, mint az élsportolók. Mivel mérhető a gyakorlatok kivitelezése ezért mindenki saját magához tudja viszonyítani a fejlődést. 

Gál Bence Sport&Balance, rehabilitációs és erőnléti edző
         

 A kerékpár lenyűgöző teljesítményt nyújt. Rendkívül csendes működése miatt ideális otthoni használatra, nem zavarva meg a helyiségben más tevékenységet végzőket. A masszív váz és a minőségi anyagokból történő gyártása hozzájárul a stabil és tartós kialakításhoz a hosszú távú megbízhatóság szempontjából. A változatos ellenállási szintek pedig lehetővé teszik az edzéseim intenzitásának személyemre szabását, segítenek a lábaim erősítésében is anélkül, hogy túlzott terhelést jelenthetnének a protézisek számára. 

Jenei Vilmos Privát ügyfelünk Teljes szöveg itt olvasható
       

 Az M5i a lehető legjobb választás volt a Reborn Mozgásstúdióba. Nagyon szeretem, mert kis helyen elfér, 24 ellenállási szintet lehet rajta állítani és nem kell a működéséhez áram sem, mert tisztán mechanikus gép. A vendégeim is imádják, hiszen a talp felületen kis tüskék gondoskodnak a talpi receptorok ingerléséről, ezért mi mezítláb, de minimum zokniban szoktuk használni. Maximálisan elégedett vagyok, nem is tudtunk volna jobban kardiógépet választani. 

Szakasits Adél Reborn Mozgásstúdió Teljes szöveg itt olvasható