Keiser Functional Trainer edzőgép kiegészítő: padlóhoz rögzítő alap Functional Trainer Base Floor Mount A Functional Trainer talpazatának padlóhoz való rögzítésére vonatkozó előírások betartásának elmulasztása súlyos következményekkel járhat. Amennyiben a Functional Trainer rögzítése a padlóhoz elmozdul vagy meglazul, az súlyos sérüléseket eredményezhet, amelyek akár végzetes következménnyel járhatnak. A talp rögzítésének biztonságáért minden feleősség az intézményt terheli.


180 
  • Cikkszám (SKU): 003021B
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


ALAP: FUNCTIONAL TRAINER BASE FLOOR MOUNT

Keiser Functional Trainer edzőgép kiegészítő: padlóhoz rögzítő alap

A Functional Trainer-t KÖTELEZŐ vagy a Free Standing Base (3025-ös Modell), vagy a Floor Mount Base Plate (3021-es Modell), vagy az Extended Base Plate (300836-os Modell) Keiser alapra szerelni, utóbbi 305 mm-rel megemeli az FT-t a kosárlabdázók számára.

(A Floor Mount és Extended Base Plates alapokat biztonságosan rögzíteni kell a betonpadlóhoz, az utasításoknak megfelelően.)

A Functional Trainer talpazatának padlóhoz való rögzítésére vonatkozó előírások betartásának elmulasztása súlyos következményekkel járhat.

Amennyiben a Functional Trainer rögzítése a padlóhoz elmozdul vagy meglazul, az súlyos sérüléseket eredményezhet, amelyek akár végzetes következménnyel járhatnak. A talp rögzítésének biztonságáért minden felelősség az intézményt terheli.

Functional trainer mérete 3021-es talppal: 3020+3021

EMELT KAROKKAL MAGASSÁG: 226 CM

SZÉLESSÉG: 244 CM

MÉLYSÉG: 74 CM SÚLY: 54 KG

ELLENÁLLÁS/KAR: 22 KG

KÁBELHOSSZ KÉT KARRAL: 178 CM

KÁBELHOSSZ EGY KARRAL: 356 CM