3120-as Modell Képes kombinálni a Keiser Dinamikusan Változtatható Ellenállását és a súlyzósat; A Keiser Dinamikusan Változtatható Ellenállása egyenesen lehúzza a rudat (pont, mint a gravitáció), és követi is azt, ahogy vízszintesen mozog; Edzhet bármilyen sebességen, kontrollálva vagy kirobbanóan, fejlesztve a teljesítményt és stabilitást; Képes nehéz negatívokat végrehajtani egy gombnyomással vagy egy lábbal működtetett pedállal; All-in-one (minden egyben) rendszer, hogy kisebb helyen többet érhessen el; Opcionális egyedi festés, platform, és logó felár ellenében.


28960 
  • Márka: KEISER
  • Cikkszám (SKU): 003120BP
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


RACK AND A HALF 3120-as Modell

A súlyemelő termekben mindig kevés a hely, ezért is terveztük a Rack and a Half-ot: maximális teljesítmény minimális helyen. Bár elsőre nagynak tűnhet, a Rack and a Half egyszerre akár három embert is le tud kötni. Az egyik padozik, guggol, fej fölé emel stb. a Half Rack végén; a másik a Power Rack-en guggol vagy fej fölé emel; a harmadik pedig súlyt emel az opcionális Lifting Platform-on.

A Half Rack és a Power Rack területeinek saját ellenállás szabályzásuk van. A Rack and a Half az egyetlen Rack, ami alapkivitelben keményfa juhar betétet tartalmaz.

A Half Rack is kezd felzárkózni, már ami a szükséges alapterületet illeti. Továbbra is biztosítjuk a Power Rack és a Half Rack Long Base lábbal működtetett ellenálláskapcsolók rövidebb változatát.

Kiválóan megtapasztalhatóak a Keiser kirobbanó előnyei, kisebb alapterületen.

RACK AND A HALF 3120-as Modell

MAGASSÁG: 2731 mm

SZÉLESSÉG: 2108 mm

MÉLYSÉG: 3683 mm

SÚLY: 819 kg

ELLENÁLLÁS: 0 – 91 kg