KEISER POWER RACK Erőkeret 3110-es modell A Keiser edzőtermi rack-rendszere a szabad súlyok hatékonyságát és a Keiser pneumatikus edzőtermi eszközök határtalan felhasználási lehetőségeit egyesíti. Lehetővé teszi az erőnlét és a teljesítmény javítását és a stabilitás növelését, az ízületek és a kötőszövet veszélyes megterhelése nélkül. 100 kg vas emelgetése helyett, vegyél le 50 kg-ot, helyett használj 50 kg levegőt. Érezd a különbséget. Amint ezt begyakoroltad, fokozatosan csökkentsd a vas arányát, és az edzésed is szintet lép. Kísérletezz kedvedre, számtalan lehetőség vár rád.


15500 
  • Márka: KEISER
  • Cikkszám (SKU): 003110BP
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


A KEISER EDZŐTERMI RACK-RENDSZERE A SZABAD SÚLYOK HATÉKONYSÁGÁT ÉS A KEISER PNEUMATIKUS EDZŐTERMI ESZKÖZÖK HATÁRTALAN FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEIT EGYESÍTI.

Lehetővé teszi az erőnlét és a teljesítmény javítását és a stabilitás növelését, az ízületek és a kötőszövet veszélyes megterhelése nélkül.

100 kg vas emelgetése helyett, vegyél le 50 kg-ot, helyett használj 50 kg levegőt. Érezd a különbséget. Amint ezt begyakoroltad, fokozatosan csökkentsd a vas arányát, és az edzésed is szintet lép. Kísérletezz kedvedre, számtalan lehetőség vár rád.

A Power Rack a pneumatikus technológia rugalmasságát kombinálja a hagyományos olimpiai súlyzóval, így a felhasználóra bízza, hogy sűrített levegővel vagy tényleges súlyokkal kíván-e edzeni, esetleg a kettő kombinációjával.

A Power Rack segítségével edző atléták jelentős javulást tapasztaltak az általános erőnlétükben, precízebb mozgásra váltak képessé, valamint észrevehetően csökkent a reakcióidejük is. Ennek köszönhetően a Power Rack rendszer komoly népszerűségnek örvend a professzionális sportolók körében.

MODEL 3110

MAGASSÁG: 239 CM

SZÉLESSÉG: 180 CM

MÉLYSÉG: 261 CM

SÚLY: 424 kg

ELLENÁLLÁS: 0 – 91 kg