A Keiser Infinity kellékcsomag egy költséghatékony összeállítás olyan eszközöket tartalmaz amelyek a hatékony és eredményes funkcionális edzéshez szükségesek. Egy-egy darabot tartalmaz a következő kellékekből


660 
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


KEISER INFINITY ACCESSORY KIT KELLÉKCSOMAG TARTALMA:

THIGH STRAP (combheveder)
305423-as Modell
Hogy még kényelmesebb legyen, 115 mm-es nejlont és neoprén párnát használtunk hozzá. Az önfeszítő Thigh Strap-et csatlakoztatható az Infinity szériás gépekhez a farizom, combhajlító, négyfejű combizom és a csípőhajlító izom edzéséhez.

KEISER CHOP BAR (favágó rúd)
300839-es Modell
A 915 mm-es Keiser Chop Bar recézett, könnyű alumínium csőből készül. A nagy teherbírású csapágyak és a katonai szabványoknak megfelelő pántok együttesen biztosítják a rúd mozgatásának maximális szabadságát bármely irányba, miközben minimalizálja a rögzítési pontok kopását.

WAIST BELT (deréköv)
305422-es Modell
A 89 mm-es nejlon heveder és neoprén párnázat mellett a Waist Belt kettős acél csúszó D-gyűrűvel láttuk el, ami a dinamikus mozdulatok során állandó ellenállást biztosít. Akár 1188 mm-es derékra is feltehető. A csatunk megakadályozza az edzés közbeni véletlen kikapcsolódást.

ANKLE STRAP (bokaheveder)
305424-es Modell
Úgy terveztük, hogy könnyen csatlakoztatni lehessen a bokához bármelyik Infinity Szériás gépen, a Hip Flexion, Extension, Abduction, Adduction, valamint a rúgó edzések során is. Hogy még kényelmesebb legyen, 115 mm-es nejlont és neoprén párnát használtunk ehhez az önfeszítő Ankle Strap-hez. Akár 356 mm-es bokaátmérőre is jó.

CABLE HANDLE (kábelfogantyú)
300807-es Modell
A Keiser Cable Handle egyik végén D-gyűrű, a másikon pedig egy kényelmes markolat található. A markolat ütésálló testből áll, amelynek puha, kontúrozott gumi fogantyúja egy egységként van kialakítva. A markolat végei kiszélesednek, hogy a heveder simán csúszhassanak a katonai szabványoknak megfelelően, minimalizálva a kopást.

KEISER TRICEPS ROPE (tricepsz kötél)
300838-as Modell
A Keiser Triceps Rope egy speciálisan kialakított, ívelt csatlakozóval rendelkezik, hogy a kötelet megfelelően lehessen igazítani, amikor azt az egyik, vagy mindkét felén húzzák. Ez akadályozza meg, hogy a kötél megtörjön, így pedig nő az élettartama. A polipropilén kötél és az öntöttvas végzárók párosítása biztonságos köteléket alkot. A kötél 25,4 mm átmérőjű, és 915 mm hosszú.

BACK/LAT STRAP (hátsó/oldalsó heveder)
300808-as Modell
A Keiser Back/Lat Strap egy D-gyűrűvel kapcsolódik, ami a Cable Handle-n használt két puha körvonalú gumifogantyút támasztja alá. A fogantyúk 534 mm-re vannak a D-gyűrűtől, és kb. 1067 mm-re vannak a fogantyúk egymástól. A katonai szabványoknak megfelelő hevederek mindent mindennel összekapcsolnak.