KEISER 

Mert olyan nincs, hogy elég jó

Promó
Mert olyan nincs, hogy elég jó
A KEISER  funkcionális edzőgépek és a teljesítményfejlesztő edzőgépek, mágnesfékes teremkerékpárok és nagy teherbírású kardiógépek a levegő-ellenállás alkalmazásával csúcskategóriát képviselnek a fitness világában, a profi sportéletben és a rehabilitáció területén egyaránt.

5 edzéstípust is végezhetsz egy gépen: több gép egyben

1. hagyományos edzés 2. gyorsaság edzése 3. erő edzés 4. magas intenzitású edzés 5. túlterheléses edzés

Megvéd az ízületi és kötőszöveti sérülések ellen

A vassúlyok mozgatásával ellentétben a Keiser technológiával az ízületi és kötőszöveti sokkhatás nulla.

E-chip rendszerrel követheted a teljesítményed

A Keiser monitor minden adatot rögzít, amelyeket összehasonlíthatsz a későbbi teljesítményeddel.

Fejleszti a gyorsaságot és a gyorsulási erőkifejtést is

A Keiser neuromuszkuláris edzés fejleszti a gyorsaságot és a gyorsulási erőkifejtést, amire a súllyal végzett edzés nem képes.

Lehetőséget ad az ellenállás módosítására edzés közben is

Az ellenállást akár 10 dekagrammonként, és akár a gyakorlat végzése közben is gombnyomásra változtathatod.

Kezdőktől a haladókig bármely sportág mozdulatait erősíti

Változatos online edzésprogramokat nyújtanak kezdőktől a haladókig: a 12 hetestől az 52 hetes edzésprogramig.

KEISER-rel már az erőt és a sebességet is tudod mérni, így Te is kiértékelheted a teljesítményedet
A KEISER biztonságosabb és hatékonyabb módon maximalizálja a teljesítményt
A történet közel fél évszázada kezdődött, mikor Dennis Keiser megtervezte az első változtatható ellenállásos edzőgépet. Majd megalapította a Commercial Design-t, egy szaktanácsadó mérnöki céget edzéseszközök tervezésére, később pedig testvérével, Randyvel a Keiser Corporation-t.

A Keiser fivérek több szabadalmat is jegyeztek, és a világon elsőként a változtatható ellenállásra sűrített levegőt alkalmaztak, így a terhelés könnyedén változtatható edzés közben is a markolatok végén található gombokkal.
A gyakorlatok sokféleségének csak a fantáziád szabhat határt 
Bármilyen mozdulatot is szeretnél erősíteni – kosárra dobás, kapura rúgás, karateütés, kardszúrás vagy csak egyszerűen a mindennapi tevékenységek végzésére gondolsz - a Keiser Infinity edzi a neuromuszkuláris rendszert minimalizálva az ízületi sokkot és a sérülésveszélyt.

Mind élsportolók, mind idősek könnyedén használhatják, ahogy a rehabilitációs programokban is sikerrel alkalmazzák.

A TESTET TARTJA SZEM ELŐTT

A súlyzókkal és súlykészletekkel is lehetett eredményt elérni, azonban elérték a határaikat. A Keiser alapjaiban új megközelítése kihívás elé állította, majd forradalmasította a fitnesz iparágat.

TELJESÍTMÉNYKÖZPONTÚ

Az edzés csak akkor tekinthető funkcionálisnak, ha azt sebességgel végezzük. A Keiser megteremtett egy olyan technológiát, melynek segítségével minden gépen, minden mozdulat során sebességgel lehet edzeni.

AZ AGYAT IS FEJLESZTI

Tudományosan bizonyított, hogy az agy „rögzíti” a mozdulatainkat és azok sebességét is. Ezt nevezzük izommemóriának. A Keiser újraedzi a központi idegrendszert, illetve az ideg- és izomrendszert, így lehetővé válik a lassú edzés/lassú teljesítmény vagy a gyors edzés/gyors teljesítmény.

KÍMÉLI ÉS VÉDI AZ ÍZÜLETEKET

A Keiser maximalizálja az izom és idegrendszer teljesítményét, miközben minimalizálja az ízületeket és a kötőszöveteket érő káros hatásokat. Ezáltal csökken a sérülés veszélye. Elhanyagolható káros terhelés jut a kötőszövetekre és az ízületekre.

SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ

A Keiser eszközeit és programjait úgy tervezték, hogy a profi sportolóktól kezdve az idősebbekig bárki tudjon velük edzeni. A Keiser Infinity bármelyik sportág mozdulatait erősíti.

7 ÉV GARANCIA JÁR HOZZÁ

A Keiser rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Pure Sports kiemelkedő, 7 év garanciát biztosít számodra - a kardió gépek esetében kilométer korlátozás nélkül. Kivétel a kopó alkatrészek, melyekre 2 év garancia jár.

1

HAGYOMÁNYOS EDZÉS

Erő - Izomépítés - Testépítés. Az edzés ugyanúgy történik, mint a hagyományos vassúlyokat használó gépeken: viszonylag gyors koncentrált (feszítő) szakaszt lassú, kontrollált negatív szakasz követ.

2

GYORSASÁG EDZÉSE

Azzal, hogy gyorsan végzed mind a koncentrált, mind a negatív szakaszt, a neuromuszkuláris rendszeredet és az izmaidat is maximális gyorsaságúra fejleszted.

3

DINAMIKUS ERŐ

Erőedzésnél a dinamikus, gyors, koncentrált szakasz párosul egy kontrollált negatív szakasszal. Ez a kulcsa az atléták teljesítőképességének.

4

MAGAS INTENZITÁSÚ EDZÉS

A negatív szakaszon nagy ellenállás használata kellőképpen terheli az izomzatot ahhoz, hogy rövid idő alatt jelentős fejlődést és teljesítményleadást érhessen el. KEISER gépekkel mindezt sérülésmentesen megteheted.

5

TÚLTERHELÉSES EDZÉS

HIIT edzés esetén a KEISER dinamikus változó ellenállásával fejlesztheted az izomerőt és az erő állóképességedet is. A KEISER gépekkel mindezt már biztonságosan megteheted.

"Végre a sebesség is az edzések része lett"
ÚJDONSÁG
GYORSABB EDZÉS,
GYORSABB EREDMÉNY
A Sportkórház tesztelésével
30 perc edzés heti 3 alkalommal
kardió - erőfejlesztés - nyújtás
PRÓBÁLD KI
A KEISER EDZÉST

SZAKSZERŰEN! 
Egyeztessünk időpontot! 
Várunk a budai bemutatótermünkben vagy házhoz is rendelheted a mobil edzőtermünket személyi edzővel
PURE SPORTS bemutatóterem: 1036 Budapest, Lajos utca 93-99. F. B. épület (bejárat a Nagyszombat utca felől)
HÍVJ! +36 70 760 7679 - ÍRJ! info@puresports.hu
MAGYARORSZÁGON
CSAK A PURE SPORTS WEBSHOPBAN
A világ élsportolóinak
KEISER rendszere