Marik Balázs spinning edző a KEISER M3i kerékpárt tesztelte

A KEISER M3I TEREMKERÉKPÁR EGY FORRADALMIAN ÚJ MÁGNESES ELLENÁLLÁS RENDSZERT HASZNÁL, MELY AZT AZ ÉRZETET KELTI, MINT EGY VALÓDI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR

Az egyenletes, halk és konzisztens ellenállással az M3i bármely eddig hajtott kerékpártól különböző érzést generál. A bluetooth funkció segítségével edzésadatok (Teljesítmény-Watt, Kalória, Pulzus, Menetidő,Ellenállás, Távolság, Pedálfordulat) is mérhetők rögzíthetők, így a fejlődés minősége és mennyisége is nyomonkövethető.

ERŐSRE, HOSSZÚ ÉLETŰRE ÉS EXTRÉM TARTÓSRA VAN ÉPÍTVE, ÍGY AZ M3I GYAKORLATILAG KARBANTARTÁSMENTES

A Keiser M3i teremkerékpárhoz kapcsolódó Keiser M Series App egy könnyen kezelhető, rendkívül hasznos alkalmazás mely lehetővé teszi az edzésadatok rögzítését a Keiser intelligens, bluetooth funkciós cardio eszközein. Okos telefonnal, iPaddal pillanatokon belül csatlakoznak az eszközök és az edzésről azonnali valós adatok gyűjthetők, színes grafikonokkal. 

Az edzés időtartamát, valós időben leadott teljesítményét wattban kifejezve, a pillanatnyi pulzussal és pedálfordulattal, valamint elégetett kalóriákkal együtt láthatjuk. Az applikációval akár önállóan szabályozott szabad tekerést, vagy az erőnléti állapot meghatározásához elengedhetetlenül szükséges úgynevezett FTP tesztet –

FUNCTIONAL TRESHOLD POWER,

magyarul funkcionális erőküszöb-tesztet – vagy egy Mesteredzőnk által vezetett tekerést választasz, az élmény és az eredmény nem marad el.

A korábban használt teremkerékpárokhoz képest a Keiser M3i lényegesen közelebb áll a szabadban, valódi kerékpáron tekerés élményéhez. 

A régebbi eszközök rendszerint egy nehéz, 20-25 kilós tárcsát mozgatva érték el a “spinning”-et a forgatást. Ezzel szemben a Keiser végtelenül pontos, a mérések szerint 1%-on belüli eltéréssel méri a valós időben leadott teljesítményt.

A HAJTÁSSZÍJ ÉS A MÁGNESFÉKES ELLENÁLLÁS PEDIG NEM CSAK A RENDKÍVÜL HALK, ÉS EGYÚTTAL SIMA FUTÁST BIZTOSÍTJA, HANEM A 20-25 KILÓS LENDKERÉK OKOZTA RÁSEGÍTÉST IS ELTÜNTETI

Így az edzés során soha nem forog “üresben” a láb, a leadott, korrekt módon mért teljesítmény mindig valós értéket mutat. Ez rendkívüli hatékonyságot tesz lehetővé. Hiszen minden egyes sportolónak személyre szabottan, a saját FTP-je alapján meghatározott watt értékek alapján lehet feladatokat adni. 

Legyen szó regenerációs, alapállóképesség fejlesztését, tempó edzést, úgynevezett sweet spot-ot, vagy erősítést célzó gyakorlatokról. 

Marik Balázs spinning edző videóját a Keiser M3i teremkerékpárról ide kattintva nézheted meg.

Ha Marik Balázs spinning edző gondolatai a Keiser M3i teremkerékpárról felkeltették az érdeklődésedet, nézd meg a kapcsolódó videókat is A Keiser M3i bemutató videókért kattins ide és ide. a kerékpár műszaki leírását itt olvashatod