Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor sikereit is támogattuk

2017. SZEPTEMBER 28. ÉS OKTÓBER 1. KÖZÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE AZ AUDI ISU SHORT TRACK RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYA OLIMPIAI KVALIFIKÁCIÓS VILÁGKUPA

A rendezvénysorozat első állomásának helyszíne Budapest, melyen hazai támogatóként a PureSports is jelen volt.

A Magyar Országos Gyorskorcsolyázó Szövetség (MOKSZ) megkeresésére – melynek tagjai olyan világbajnok magyar sportolók, mint Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, – Keiser termékekkel járulunk hozzá a válogatott teljesítményének növeléséhez. 

A világbajnokságon azonban nem csak a magyar csapatnak, hanem a külföldi versenyzőknek is alkalmuk nyílt kipróbálni a csúcsminőségű M3i teremkerékpárokat

20 DB KEISER M3i TEREMKERÉKPÁRT BIZTOSÍTOTTUNK A BEMELEGÍTŐ SPORTOLÓK SZÁMÁRA

A Short Track korcsolyázók esetében a kiváló teljesítményhez a gyorsaság és az állóképesség megfelelő kombinációjára van szükség. Termékeink ezen sikerek eléréséhez nyújtanak hathatós segítséget.

Sportolóink is hasznosnak találták felkészülésük során, legfőbb előnyként emelték ki a Keiser kerékpárok könnyű kezelhetőségét és eredményeik egyszerű, gyors és pontos nyomon követését.

A magyar csapat egy aranyéremmel (férfi 500m, Liu Shaolin Sándor) illetve több döntős eredménnyel zárta a rendezvényt. 

A világkupa további helyszínein folytatódik a kvalifikációs pontok gyűjtése, Dordrechtben, Shanghaiban és Szöulban a 2018-as phjongcshangi olimpiára. 

HAJRÁ MAGYAROK!

Kép: Vincent Jannink/MTI/EPA