Kirobbanó teljesítmény a KEISER Runner Air 300 sprintergéppel

A MAGYAR ÉLSPORTOLÓK, ATLÉTÁK, SPORTCSAPATOK SZÁMÁRA A GYŐZELEMIG ELJUTNI KITARTÓ EDZÉS ÉS FEJLŐDÉS EREDMÉNYE, AMELY FOLYAMATOS FELKÉSZÜLÉST IGÉNYEL 

Szerencsére ma már olyan technológiák léteznek és érhetőek el itthon is, melyek fokozott hatékonysággal növelik az erőt és a teljesítményt. Így egyre több csapat dönt az innovatív edzőgépek beszerzéséről.

A PURESPORTS ELKÖTELEZŐDÖTT A MINŐSÉG ÉS AZ INNOVÁCIÓ MELLETT, A KÍNÁLATBAN CSAK ELISMERT ÉS BIZONYÍTOTTAN HATÉKONY TERMÉKEK KAPNAK HELYET

Ilyen többek között a teljesítménysportolók számára tervezett Keiser Runner Air 300 sprinter gép is, melynek használata során

LÉGSŰRÍTÉSES ELLENÁLLÁSSAL FEJLESZTHETŐ AZ ERŐNLÉT, A ROBBANÉKONYSÁG

A Postás SE atlétika csapata is a Keiser Runner Air 300 alsótest erősítő gépet választotta téli alapozó edzéseihez. 

A RUNNERT SPRINTEREK, UGRÓK ÉS DOBÓ ATLÉTÁK ÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK ÉS GYORSEREJÉNEK FEJLESZTÉSÉRE ALKALMAZZÁK

A gép egyenletes ellenállással dolgozik a teljes mozgástartományban, high impact terhelés nélkül, ezáltal kímélve az ízületeket és maximálisan fejlesztve az izmokat.

Ugyanakkor könnyedén és rugalmasan egyénre szabhatóak a beállítások, így teljes mértékben kihasználható a fiatalabb és a felnőtt korosztály körében is. A Postás SE csapatánál gyorsan beépült az edzéstervbe: heti 2 edzésen, illetve akár szabadtéri felkészülés kiváltására is sikerrel használják.

„Minden versenyző örömmel és kíváncsian várta a Keiser gép kipróbálását és használatát. A sportolókat inspirálta a számszerűsíthető adatok miatt egymás eredményeinek túlszárnyalására, ezáltal jó hatással volt a versenyzési kedvre.” – mesélte az első használat utáni élményeket Csiszár Gábor, az atléták edzője.

A KEISER RUNNER AIR 300 HASZNÁLAT KÖZBEN WATT MÉRÉST IS VÉGEZ

A Watt mérés a terhelés intenzitását jelzi, így az edzés eredményességéről azonnali visszajelzést ad a használójának.

Az egyénenként eltérő befolyásoló tényezők miatt összehasonlíthatatlan mérőszámokkal szemben így mérhetővé válik a teljesítmény és annak változásai, számszerűsíthető lesz a sportolók kondicionális szintje.

Kattints a linkre és nézd meg a Postás SE -Keiser Runner videót itt.

A Keiser Runner leírását itt olvashatod.