KEISER kardió applikáció: kifinomult egyszerűség

MINDEN M SZÉRIÁS KARDIÓ ESZKÖZ MEGFELEL A KEISER SZIGORÚ ELŐÍRÁSAINAK, VAGYIS MEGHALADJA A TEREMKERÉKPÁROS EDZÉSEKKEL SZEMBEN TÁMASZTOTT ELVÁRÁSOKAT. SŐT, A KEISER INTEGRÁLT TECHNOLÓGIÁJA BLUETOOTH KAPCSOLATON KERESZTÜL KIFINOMULT EGYSZERŰSÉGGEL RÖGZÍTI ÉS KÖVETI A KARDIÓ EDZÉSEK SORÁN ELÉRT FEJLŐDÉST AZ M SZÉRIÁS APP SEGÍTSÉGÉVEL.

AZ M SZÉRIÁS APPLIKÁCIÓ

A Keiser M Szériás app segítségével a teremkerékpárosok könnyen nyomon tudják követni és rögzíthetik a tekerés minden egyes részletét a Keiser M3i kerékpárokon, az M5i Strider Ellipszis tréneren vagy az M3i Teljes Testedző gépen. 

Fejlődésük tervezhetővé és láthatóvá válik. Az app gyorsan összekapcsolódik a Keiser géppel Bluetooth-on, így valós idejű grafikonokat láthatnak az edzés alatt használók. 

TOVÁBBI JELLEMZŐK

Elemezheti a tekerés adatait az appon belül, vagy ha másfajta elemzést szeretne, exportálhatja azokat TCX formátumban.

Jelentkezzen be a Keiser Metrics fiókjával az adatai szinkronizálására a Keiser Metrics felhőben. A Keiser Metrics lehetővé teszi az edzések speciális elemzését és áttekintését, és csatlakozhat más felhőalapú platformokhoz az adatok automatikus szinkronizálásához.

AUTOMATIKUS ADATSZINKRONIZÁLÁS AZ ALÁBBI PLATFORMOKON

M SZÉRIÁS CSOPORTOS EDZÉS APP

Az ingyenes Keiser M Szériás Csoportos Edzés App segítségével a teremkerékpár edzők versenyhelyzetet teremthetnek, így inspirálva a kerékpárosokat, hogy újra és újra visszatérjenek. 

Az M Szériás Appal a teremkerékpáros csoportos edzések résztvevői egyszerűen nyomon tudják követni és naplózni a tekerésük minden egyes részletét, amit Keiser M3i kerékpárral, M5i Strider Ellipszis trénerrel vagy M3i Teljes Testedző géppel végeznek, így látva fejlődésüket.

Az app gyorsan összekapcsolódik a Keiser géppel Bluetooth®-on, így a használók valós idejű grafikonokkal edzhetnek, amik mutatják a teljesítményt és pulzusszámot, az ütemtartományt, az FTP zónákat és a W/Kg arányt. 

Választhatja a szabadon tekerést, végezhet FTP tesztet, vagy részt vehet az egyik Keiser Mesteroktató által vezetett edzésen.

INTERAKTÍV KERÉKPÁROZÁS: CSOPORTOS EDZÉS ÉLMÉNY

EMELJE AZ OKTATÁST A KÖVETKEZŐ SZINTRE CSUPÁN EGY APP SEGÍTSÉGÉVEL

INTERAKTÍV KERÉKPÁROZÁS: M SZÉRIA OKTATÓI APPLIKÁCIÓ

Az M Szériás Oktatói Appal az edző az összes Keiser M3i kerékpárt, M5i Strider Ellipszistrénert és M3i Teljes Testedző gépet látja egy listában a csoportos edzés során, lehetősége van az élő adatok rendezésére és megtekintésére egy egyszerű, görgető nézetben, szűrők beállításával.

Az app egy egyszerű eszköz a résztvevők teljesítményének valós idejű megfigyelésére, így az edzők, trénerek és instruktorok számára hasznos a fejlődés nyomon követésére. Az apphoz nem szükséges semmilyen plusz hardver vagy rendszer.

A Keiser kardió applikáció indításkor megmutat minden adatot az összes, hatótávolságon belüli M Szériás eszközön: a Bluetooth kompatibilis M3i kerékpárok, az M5i Strider Ellipszistrénerek, és az M3i Teljes Testedző gépek megjelennek automatikusan, a tekerés adataival együtt (a régebbi M Szériás kardiogépek is megjelennek az appban, de adatok nélkül).

Az oktatók szétválogathatják az adatokat Kerékpár Azonosító, Teljesítmény, Ütem és Pulzusszám alapján. 

A Summary oldal mutatja az egyes résztvevők átlagos és összegzett értékeit, és a valós idejű adatait egyaránt.

A Keiser kardió applikáció adatokat gyűjt és tárol minden felhőalapú résztvevő számára, így megtekinthetők az edzéselőzmények és nyomon követhető a haladás. 

Az adatok exportálhatóak egyszerű, szöveges fájlként, amely listázza a résztvevők átlageredményeit. 

A Keiser applikációt sikerrel alkalmazzák a tudatos fejlődés céljára az élsportban, a sérülést vagy betegséget követő rehabilitációs edzések során, a rendvédelmi edzésekben, szenior edzésekben, és bármely olyan helyzetben, ahol a fittségi szint emelése a cél, a fitneszteremben vagy akár saját otthona kényelmében.