Funkcionális edzés szakmai konferencia résztvevői voltunk

FUNKCIONÁLIS EDZÉS SZAKMAI KONFERENCIA VOLT AZ ELMÚLT HÉTVÉGÉN BUDAPESTEN. TÖBB JELENTŐS ELŐADÁS MELLETT, A PURE SPORTS KÉPVISELETÉBEN ORBÁN ZSOLT A TELJESÍTMÉNYSPORTBAN IS KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ ÚJ TECHNOLÓGIÁKAT MUTATOTT BE.

A Hf3 és partnerei, a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség, a Thor Academy, a Movelab Academy és Movement Lab idén is megszervezték a Funkcionális Edzés Konferenciát. 2020. szeptember 5-6. hétvégén, ahol mintegy 150 érdeklődő hallgathatott a funkcionális edzéssel kapcsolatos szakmai előadásokat és kapcsolódó gyakorlati programokat.

Pure Sports demófurgon munka közben. 
Fotó: HF3


Szeretnénk még egyszer megköszönni a THOR GYM vezetőségének, hogy bemutathattuk ezt az új technológiát és lehetőségünk volt találkozni az edzőkkel. 

A PureSports vezetője, Orbán Zsolt annak előnyeit részletezte, hogy a pneumatikus ellenállás hogyan integrálható az edzésekbe és a biztonságos teljesítményfokozásba. 

Bemutatta a technológia számos előnyét és példákat arra, hogy miképpen alkalmazható az edzők számára. Mindezt a helyszínen azonnal gyakorlatban is kipróbálhatták a résztvevők, mert a Pure Sports demófurgon a parkolóban állt és várta az érdeklődőket. 

A két nap során számos újdonságot hallhattunk- láthattunk a funkcionális edzésről és az azt kiegészítő szakterületekről, amelyek segítségével még hatékonyabb és változatosabb, nem utolsó sorban biztonságosabb lehet az edzés. 

A konferencia lezárásaként a Hf3 szövetség vezetői, Hosszú Szilárd elnök és Nyárasdi Zsolt alelnök a szövetség programját, terveit és céljait ismertette, és beszélgetett, válaszolt a közönség kérdéseire. 

Örömünkre szolgált, hogy részesei lehettünk ennek a remek két napnak és alig várjuk a következő alkalmat, amikor újra találkozhat a szakma az érdeklődő közönséggel. 

Köszönjük az összefoglalót és a képeket a HF3-nak! 

A Funkcionális Edzés Szakmai Konferencia program bővebb ismertetése ezen az oldalon olvasható. 

Bízunk benne, hogy sikerült az innovatív technológiákban rejlő lehetőségek iránt felkelteni az érdeklődést, és egyre többen csatlakoznak a hatékony és biztonságos edzéseket kedvelők, művelők és terjesztők táborába. 

Aki szeretné megismerni a Pure Sports demófurgon által kínált lehetőségeket, ide kattintva továbbra is megteheti.