FIBO 2019. KÖLN – Ahol minden a fitneszről és az egészségről szól

HAMAROSAN MEGNYITJA KAPUIT A VILÁGRASZÓLÓ RENDEZVÉNY, AMELYNEK SZLOGENJE, „FEATURING THE FUTURE OF FITNESS” NEM KEVESEBBET ÍGÉR, MINTHOGY FELVÁZOLJA ÉS BEMUTATJA A FITNESZ JÖVŐJÉT

Hogy ez mit is jelenthet, azt a beharangozó sajtóközleményekből egyelőre még csak sejteni tudjuk, de a számunkra legizgalmasabbaknak tűnő témákat máris megosztjuk olvasóinkkal, akik közül néhányan talán pont a bőröndöt csomagolják már, az útra készülődve.

A FIBO A VILÁG LEGNAGYOBB FITNESZ- ÉS EGÉSZSÉG KIÁLLÍTÁSA, AMELYEN AZ IPARÁGAK JELENTŐS SZEREPLŐI, GYÁRTÓK, FORGALMAZÓK, SZOLGÁLTATÓK TALÁLKOZNAK EGYMÁSSAL ÉS AZ ÉRDEKLŐDŐKKEL

Európában idén hatodik alkalommal Kölnben, Németországban rendezik meg 2019. április 4–7. között. 

A világ minden tájáról érkeznek ide befektetők is, mert itt ismerhetik meg a legújabb trendeket. Itt mutatják be az iparág jelentős innovációit. 2018-ban 1133 cég vett részt, a látogatók száma meghaladta a 143 ezer főt, akik 120 országból érkeztek.

A NYITÓ SZAKMAI NAPRA, AZ EURÓPAI EGÉSZSÉG ÉS FITNESZ FÓRUMRA ÁPRILIS 3-RA VÁRHATÓAN 400 CÉG ÉRKEZIK A FITNESZ PIAC LEGJELENTŐSEBB SZEREPLŐI KÖZÜL

A beharangozók szerint a fitnesz iparnak minden, a témára nyitott ember számára van megoldása, korosztályra, fizikai állapotra, nemre való tekintet nélkül. De nem mindenkinek ugyanazt kínálja, hanem külön-külön készül egyedi programokkal a változatos célcsoportok számára. 

A gyártóknak és szolgáltatóknak már nem csak a versenysportolókra kell gondolniuk, és a teljesítmény szó értelme is átértékelődni látszik. Nem az az egyetlen cél, hogy a bajnokok újabb csúcsokat döntsenek, hanem az is, hogy lehetőséget kapjon minden érdeklődő ember arra, hogy a maga szintjéhez képest egyre fittebbé és egyre egészségesebbé váljon.

Erre kellenek a diverzifikált edzésmódszerek, és számos hozzákapcsolt terület, a rehabilitáció, a táplálkozás, az egész életmód megreformálása egy egészségesebb fittebb élet megéléséhez. Ehhez a legtöbb információ és támogatás egy helyen valószínűleg a FIBO területén összpontosul.

KAPCSOLATÉPÍTÉSRE EZÉRT IS A LEGJOBB HELY, MIUTÁN NEM CSAK ADOTT IPARÁGAKBAN MŰKÖDŐ VÁLLALATOKRÓL ÉS AZ OTT TEVÉKENYKEDŐ EMBEREKRŐL ÉS ÜGYFELEIKRŐL VAN SZÓ

Egy ilyen átfogó, több területen zajló reform rengeteg iparágat érint, és ezeknek találkozniuk kell, hogy a kommunikáció elindulhasson amely sok esetben sikeres együttműködések kezdő lépése.

Edzőknek például nagyon megéri ellátogatni és beszerezni az információkat az idei FIBO-n. Nem csak a legújabb edzésmódszereket ismerhetik meg, gyakorolhatják és szerezhetnek új képesítéseket akár a Zumba, Pilox és számos további, bevezetésre váró edzésmódszer területeken fejleszthetik magukat. 

De találkozhatnak olyan szakértőkkel, akik abban segíthetnek információkkal, konzultációkkal, hogy kezdő vállalkozásaikat már az első perctől úgy indíthassák be, hogy a siker garantált legyen.

Lesznek ott start-up vállalkozások akinek már sikerült ezt megvalósítani, és megosztják tapasztalataikat a hallgatósággal. 

Lesznek támogatók, együttműködési lehetőséget kínáló vállalatok és tanácsadók is. 

Előadásokat hallgathatnak ügyfélszerzésrőlmarketingről, adózásról és egyéb, a vállalkozások számára fontos témákról.

FIBO 2019. Köln - minden, ami fitnesz és egészség

HA KULCSSZAVAKAT KELLENE SOROLNI AZ IDEI FIBO-RÓL, BIZTOSAN KÖZTÜK LENNE AZ EGYEDISÉG, A DIGITALIZÁCIÓ, AZ EGÉSZSÉG TRÉNING, AZ ÉRZELMESÍTÉS, A KISCSOPORTOS EDZÉSEK

A kiállításon megjelennek olyan szolgáltatók, akik a teremtulajdonosok és fitnesz gyártók számára egyedi emblémákat tudnak varázsolni bármilyen felületre, ami lényeges eleme a megkülönböztetésnek, a márkaépítésnek. 

Arra nem buzdítjuk az olvasó cégvezetőket, hogy ezentúl Németországban keressenek szolgáltatót maguknak. De inspirációért, új technikákért és ötletekért mindenképpen érdemes lesz körülnézni ilyen szempontból is.

A kezdők és újrakezdők, betegségből gyógyulók és szeniorok számára készült eszközök, edzéstervek és koncepciók mellett legalább olyan fontos a digitális kapcsolattartás a sportban. A különféle programok, appok, kütyük, amelyek az edzőgépekkel kommunikálnak, új perspektívát nyitottak a fitneszben, a köredzések, a kiscsoportos edzések terén is sok érdekességgel és újdonsággal találkozhat az, aki idén kilátogat a FIBO-ra.

A DIGITÁLISAN ÖSSZEKAPCSOLT ÉS ÁTALAKÍTHATÓ EDZŐTÉR MEGOLDÁSOK, AZ APPLIKÁCIÓK, AMELYEK A HORDHATÓ ESZKÖZÖKKEL KOMMUNIKÁLNAK, A VERSENY ÉS AZ ÖN-MONITOROZÁS,

mind olyan témák, amelyekre az edzéseket végző közönség felkapja a fejét. De ilyen a holisztikus jólét, amely egy egészséges étrenddel összekapcsolt fitnesz programmal kezdődik. 

A 2019-es FIBO-n a mindenkori legszélesebb fitnesz táplálék- és kiegészítő kínálat várható, ami úgy tűnik, bőségesen hozza a választ erre az érdeklődésre.

Aki mostanában vágna bele egy új vagy újabb üzletbe, szintén jól járhat, ha ellátogat a FIBO-ra. Külön részen találkozhat az új vállalkozókkal, akik számára előadásokat tartanak a sikeres üzlet beindításának szükséges lépéseiről. De találkozhat potenciális franchise partnerekkel is, hiszen számos ilyen vállalkozás bemutatja koncepcióját. 

Ezek közül a legtöbb még nem is rendelkezik magyar partnerrel. A felvezetés szerint a fitneszben a franchise rendszerek várakozáson felüli nagy sikernek örvendenek.  Érdemes lehet meghallgatni, hogy miben rejlik ennek a titka.

PURE SPORTS IS KÉPVISELTETI MAGÁT A FIBO-N, IDÉN IS OTT LESZÜNK A NAGY ESEMÉNYEN, AMIRE EGY ÉVE VÁRUNK

Ott leszünk, hogy a lehető legtöbb inspirációt, újdonságot magunkba szívhassuk, és a lényeget elhozhassuk ügyfeleink számára. Hogy munkánkkal naprakészen hozzájárulhassunk edzőtermeik kialakításában és beindításában, karbantartásában, fejlesztésében úgy, hogy azok a lehető legnagyobb sikert és hasznot is hozhassák számukra

Az általunk képviselt gyártók kiállítóhelyein bármikor előfordulhat, hogy összefutunk. Ha arra jársz, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is találkozhatunk, hogy ott a helyszínen bemutathassuk az újdonságokat eszközök, koncepciók és megoldások terén.