EXOS 2021: 4 napos képzés edzőknek a világ legjobbjaitól

2021-BEN HATODIK ALKALOMMAL TANULHATTAK MAGYAR SPORTOLÓK AZ EXOS PERFORMANCE MENTORSHIP PHASE 1 KÉPZÉSEN. A SPORTOLÓI TELJESÍTMÉNY FEJLESZTÉSÉRE LÉTESÍTETT TRÉNINGNEK OTTHONT ADÓ LÉTESÍTMÉNY IDÉN ELŐSZÖR A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ SZOMBATHELYI ILLÉS AKADÉMIA

Az EXOS Phase 1 résztvevői a korábbi évekhez hasonlóan (2015-től minden évben volt- csak 2020-ban a Covid-járvány miatt elmaradt), különböző sportágakból érkeztek: labdarúgás, kézilabda, röplabda, atlétika, kosárlabda sportágak erőnléti edzői egyaránt képviseltették magukat. A cél, ami összeköti ezeket az edzőket:

ELŐRELÉPNI TELJESÍTMÉNYFEJLŐDÉSBEN, AZ ÉVEK SORÁN MEGSZERZETT SZAKTUDÁSUKAT KIEGÉSZÍTVE EGY TUDOMÁNYOS ALAPOKRA ÉPÍTETT, ÁTFOGÓ KONCEPCIÓ KERETÉBEN, LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTVA EZZEL A PROAKTÍV HATÉKONYSÁGFOKOZÁSHAK

A képzést ezúttal Jayson Merlino, az EXOS taktikai teljesítményigazgatója tartotta (Director of Tactical Performance), angol nyelven, magyar szinkrontolmáccsal.

Nézd meg ezt a rövid összeállítást, pillants bele az első négy nap történéseibe!

Ilyen volt az EXOS Performance Mentorship Phase 1 2021 novemberében az Illés Akadémián 

Nagy örömmel várjuk az EXOS PERFORMANCE MENTORSHIP Phase 2 eseményt, amely ugyancsak az Illés Akadémián kerül megrendezésre 14 olyan erőnléti edző részvételével, akik az első részt korábban elvégezték és sikeres vizsgát tettek a tananyagból.

Minden résztvevőnek sok sikert és jó tanulást kívánunk!

Az EXOS képzésekről, a filozófiáról és a négy alappillérről bővebben itt olvashatsz.