Így tervezd a fejlődésedet KEISER e-chip segítségével!

A KEISER GÉPEKHEZ TARTOZÓ ADATHORDOZÓ, AZ E-CHIP SEGÍTSÉGÉVEL NEM CSAK AZ EDZÉS TERVEZHETŐ, HANEM A TELJESÍTMÉNY FEJLŐDÉSE IS.

Megadhatod, hogy mi az edzéscélod, és azt is, hogy milyen ütemben szeretnél haladni a célod felé. A Keiser méri a teljesítményedet, így napról napra nyomon követheted a fejlődésedet. Láthatod, hogy mit kell még megtenned a célod eléréséig. Így segít a Keiser, hogy eszedbe se jusson feladni! 

Keiser e-chip
Keiser teljesítménymérés: minden testrész teljesítményét rögzít


Készítettünk egy leírást arról, hogy hogyan is működik ez a rendszer, amelynek hordozója egy apró chip. 

Ez a chip tárolja az adatokat, és adja tovább a felhőbe. Ezek az adatok kirajzolják a fejlődésed mintázatát, és ez alapján tervezhető a jövőbeli edzésed és fejlődésed.

Töltsd le a szórólapot, és győződj meg arról, hogy miért érdemes használnod az E-chipet – ha edző vagy, ha edzőtermet üzemeltetsz és akkor is, ha felhasználóként teremben vagy otthon a legjobbat szeretnéd kihozni magadból, a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon. 

Mi a Pure Sportsnál bátorítunk, motiválunk és támogatunk minden olvasónkat, hogy a vírushelyzet ellenére is maradjon mozgásban, őrizze meg fejlődése dinamikáját, és fejlessze egészségét a sport által. Azt szeretnénk, hogy minél több olvasónk találja meg a módját a rendszeres és biztonságos edzésnek.

DE HOGYAN SEGÍT AZ E-CHIP AZ OTTHONI EDZÉSBEN?

Keiser e-chip használata

Ha az otthoni edzőtermedben ilyen edzőgépet vagy gépeket használsz, a távolságtartás kritérium betartásával, az időbesztásodhoz tökéletesen illeszthető edzési időpontok mellett, akár minden további segítség nélkül edzhetsz biztonságosan, tervezetten és hatékonyan. 

A kiválasztott edzéstervet végrehajtva, az e-chip-es teljesítménykövetés mellett akkor is tudod, mit és mikor kell tenned, ha a személyi edződ nem áll melletted. Követheted te magad, és akár az edződ is, távolról a saját eszközén azt, hogy milyen teljesítményt hoztál össze. 

Konzultálhattok a továbbiakról úgy, hogy találkoznotok sem kell.

Keiser edzőgépekkel a teljesítményed csak rajtad múlik, még a távolságtartás korlátai közt is. És ami rajtad múlik, az megvalósítható, igaz?
Kattints, és töltsd le a Pure Sports Keiser teljesítménymérés leírását pdf formátumban.