A TESTET TARTJA SZEM ELŐTT

A súlyzókkal és súlykészletekkel is lehetett eredményt elérni, azonban elérték a határaikat. A Keiser alapjaiban új megközelítése kihívás elé állította, majd forradalmasította a fitnesz iparágat.

TELJESÍTMÉNYKÖZPONTÚ

Az edzés csak akkor tekinthető funkcionálisnak, ha azt sebességgel végezzük. A Keiser megteremtett egy olyan technológiát, melynek segítségével minden gépen, minden mozdulat során sebességgel lehet edzeni.

AZ AGYAT IS FEJLESZTI

Tudományosan bizonyított, hogy az agy „rögzíti” a mozdulatainkat és azok sebességét is. Ezt nevezzük izommemóriának. A Keiser újraedzi a központi idegrendszert, illetve az ideg- és izomrendszert, így lehetővé válik a lassú edzés/lassú teljesítmény vagy a gyors edzés/gyors teljesítmény.

KÍMÉLI ÉS VÉDI AZ ÍZÜLETEKET

A Keiser maximalizálja az izom és idegrendszer teljesítményét, miközben minimalizálja az ízületeket és a kötőszöveteket érő káros hatásokat. Ezáltal csökken a sérülés veszélye. Elhanyagolható káros terhelés jut a kötőszövetekre és az ízületekre.

SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ

A Keiser eszközeit és programjait úgy tervezték, hogy a profi sportolóktól kezdve az idősebbekig bárki tudjon velük edzeni. A Keiser Infinity bármelyik sportág mozdulatait erősíti.

7 ÉV GARANCIA JÁR HOZZÁ

A Keiser rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Pure Sports kiemelkedő, 7 év garanciát biztosít számodra - a kardió gépek esetében kilométer korlátozás nélkül. Kivétel a kopó alkatrészek, melyekre 2 év garancia jár.