SINTESI PRO LITE digitális edzőgép 4 terhelési profillal A teljes test edzése teljesítményadatok vizuális visszajelzésével A SINTESI egy innovatív edzési eszköz, amely egy teljesen új lehetőséget kínál a testedzésre sport, és rehabilitáció esetében egyaránt. A technológia alapja az elektromotorok által generált terhelés, amely az edzőtermekben használt különféle edzőgépek működését szimulálja. Az edzőgéphez csatlakoztatott táblagép folyamatosan, valós időben mutatja az edzés objektív adatait. Ezeket az adatokat képes tárolni és kielemezni, ezzel biztosítva az edző számára az legjobb edzésprogramok kidolgozásának feltételeit.


9590 
  • Márka: SINTESI
  • Cikkszám (SKU): 15019
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


DINAMUS VEKTOR RENDSZER teljes mozgásszabadságot tesz lehetővé. Képes létrehozni a szabad súlyokat, az izotóniás gépeket és számos eszköz működését, mivel elektronikusan átállítja az eszközt bármilyen módra és bármilyen edzés feltételeinek megfelelően. Ez a SINTESI-t, és ezzel az edzőtermet egyúttal egy értékes asszisztenssé, ami képes javasolni, követni és stimulálni a felhasználót, ezzel egyéni képesvé tenni az edzést.


FÜGGŐLEGES ÁLLÁS NAGYON KEVÉS HELYET IGÉNYEL A két csőmodul közvetlenül a falra szerelhető. A gép tartozéka az az egyszerű szerelék, ami rapid le- és felcsatlakoztatást tesz lehetővé. További szerelékeket más helyekre is felszerelhet, és használhatja ugyanazzal a modullal, korlátozás nélkül. Ez a konfiguráció az optimális helykihasználást kínál. Egy modul súlya kevesebb, mint 9 kg, és 50 kg-os terhelést képes generálni – tehát a kettő összesen 100 kg-ot generál.

 

VÍZSZINTES MASSZÍV ALAP A MUNKÁHOZ A platform kellék segítségével a csőmodulokat vízszintesen rögzíthetjük ugyanazzal a gyors be- és kicsatlakoztatási tartozékkal. Ez a konfiguráció sokféle edzést tesz lehetővé egy kis, mindössze 214*100 cm-es területen. A platform belső és külső felületét úgy tervezték, hogy biztos alapot nyújtson a talajon bármilyen pad vagy lépcső kényelmes használatához. Mozgásukban korlátozott felhasználók számára ugyanúgy teljes körű akadálymentességet biztosít.


DIGITÁLIS TERHELÉS EGY ÚJFAJTA EDZÉS A hagyományos súlyokkal szemben (súlyzók és izotóniás gépek), az elektromotoros technológia egy lágy és konstans ellenállást tesz lehetővé, amit nem befolyásol a csavaró nyomaték vagy a gravitáció. Így az izomcsoportok bevonása a mozgás során hatékonyabb, ezért a fejlődés is rövidebb idő alatt elérhető. Ezen felül, a terhelés valós időben módosítható vagy kikapcsolható bármikor. A súlyzók mozgatásának munkaigényes műveletétől így felszabadulva, a valós munka hatékonyabbá válik és a sérülések veszélye is lényegesen kevesebb.


DINAMIKUS VEKTOR, A MOZGÁS SZABADSÁGA A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a gyakorlat terhelése a talajhoz merőleges, az edzésnek megfelelő bármilyen irányú lehet. Arra is van lehetőség, hogy egy 0-45 fok közti változtatható szöget állítsunk be, konstans vektor tartományban, de egy fix pontot is tudunk a kábel számára. Ezáltal a teszt természetes biomechanikáját követhetjük.


SINTESI DIGITÁLIS EDZŐGÉP MŰSZAKI JELLEMZŐI:

  • Nagy nyomatékú elektromágneses motor generálja az ellenállást.
  • Nagy teljesítményű CPU másodpercenként 300 alkalommal ellenőrzi a motort a páratlanul sima mozgásért.
  • Lágy és reszponzív gravitáció szimulálás, ami a Dinamikus Vektor toló tengelynek köszönhető.
  • Négy méteres Dyneema kábel, ezt az anyagot a golyóálló mellények gyártásánál is alkalmazzák.


TERHELÉSI SZINTEK: 3-100 KG


DINAMIKUS VEKTOR
Gravitáció
Rögzített pont
Irányított gravitáció
Független csövek


TERHELÉS PROFILOK
Konstans
Excentrikus
Auxotonikus
Viszkózus

Tömeg 90 kg
Méretek 210 × 100 × 50 cm