A Keiser a tudományos megoldások híve a fitneszben, ezeket alkalmazta az M szériás kardiógépek létrehozásánál is, teret adva ezzel egy teljesen új beltéri kerékpározási élménynek. Az M3i teremkerékpár minden méretű és súlyú vendégnek, minden alkatnak tökéletesen megfelel. Egyéni és csoportos edzésekre egyaránt kiváló. Rozsdamentes kialakítás: rozsdamentes acélból készült váz és hátsó lendkerék. Forradalmi, újratervezett Keiser pedál. A mágneses örvényáramos ellenállásrendszer végtelen szintű ellenállást és egyenletes tekerést tesz lehetővé. Súlya csak 38,5 kg, két elülső kerék segítségével egyszerű szállítani, áthelyezni egyik teremből a másikba. M SZÉRIÁS APP. TÜV TANUSÍTVÁNY. MDR – MINŐSÍTETT ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ.


2640 
  • Márka: KEISER
  • Cikkszám (SKU): 5506
  • Szállítás: 


Tudj meg többet


A TEREMKERÉKPÁROK MOSTANTÓL AZ ÚJ STÚDIÓKIJELZŐVEL IS MEGVÁSÁROLHATÓAK: MEGNÉZEM!

A KEISER M SZÉRIA: ÍGY FEJLESZD A TEKERÉST!

Az M3i tulajdonképpen az M3 több mint egy évtizedes finomításának és több száz változtatásnak eredménye. Jobban ellenáll a korróziónak, és olyan teljesítménymérőt szereltek rá, hogy ez lett az első olyan teremkerékpár, mely megfelelt az EN957-10 európai pontossági és biztonsági szabványának.

A Keiser a gyártás során minőség-ellenőrző és tesztelő programot alkalmaz, amely minden egyes legyártott darabot ellenőriz.


FOLYAMATOSAN EMELI A MÉRCÉT

Az M3i tovább emeli a mércét a Keiser Integrált Technológia bevezetésével és avval, hogy egyszerre több Bluetooth eszközre is tud adatot továbbítani. Egy Polar H10-es öv segítségével továbbíthatja adatait a használó telefonjára vagy tabletjére, ugyanakkor az edzés kivetítő rendszer, vagy más Bluetooth eszköz felé is. Így a felhasználó egyaránt láthatja a pulzusát a monitoron, a telefonban az appon.

A folyamatos innovációnak és a korábbi két generáció M szériás kerékpárnak köszönhetően, a Keiser M3i nem egy átlagos csoportos kerékpár lett. Az egyetlen olyan teremkerékpár a piacon, amely teljes mértékig NEKED épült – a kerékpárosnak, a teremtulajdonosnak és a technikusnak.

Halk, de valódi országúti kerékpárélményt nyújt otthon, vagy az edzőteremben. Az egyetlen teremkerékpár, amelyet az USA-ban gyártanak, a legszigorúbb minőség ellenőrzés mellett. Ez a kerékpár a letisztult mérnöki tervezést a legfejlettebb Bluetooth technológiával ötvözi.

Tömeg     38.5 kg

Méretek     1296 × 661 × 1245 cm

MÁGNESES ELLENÁLLÁSRA ÉPÜLŐ CSOPORTOS EDZÉSTECHNOLÓGIA

A mágneses ellenállásrendszer örvényárammal működik: az M Széria eszközein az áramot két ellentétes mágnes generálja a lendkeréken. Az ellenállást annak függvényében lehet növelni, vagy csökkenteni, hogy a lend mekkora része érintkezik a mágneses mezővel.

És mivel az ellenállásrendszer egyetlen része sem érintkezik a másikkal, így nincs kopás.

TÖLTSD LE A TÁJÉKOZTATÓT!